Neler Yeni

Epic Games tarafından dolandırıldım mı?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
3 saat önce aldığım Far Cry 5 i oynayamıyorum. Epic Games uygulamasina girdigimde oyuna tikliyorum ve benden aktivasyon kodu istiyor. Banka hesabima baktigimda paranin cekildigini gosteriyor ama oyunu bir turlu acamiyorum. Ubisoft ve Epic Games'e mail attim ama hala donus yok. Ayrica pazartesi aldigim 2 oyunu iade etmistim ve o para da hesabima hala gelmedi. Oyunlar iade edilmesine ragmen

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
SeyrekBey
3 saat önce aldığım Far Cry 5 i oynayamıyorum. Epic Games uygulamasina girdigimde oyuna tikliyorum ve benden aktivasyon kodu istiyor. Banka hesabima baktigimda paranin cekildigini gosteriyor ama oyunu bir turlu acamiyorum. Ubisoft ve Epic Games'e mail attim ama hala donus yok. Ayrica pazartesi aldigim 2 oyunu iade etmistim ve o para da hesabima hala gelmedi. Oyunlar iade edilmesine ragmen
Öncelikle geçmiş olsun inşallah sorununuz çözülür

1=Para iadesi yoğunluktan dolayı yapılamıyor olabilir 1-2 gün içinde geliceğini düşünüyorum

2=Far Cry 5 in bir dosyası felan eksik yüklendiyse ondan açılmıyor olabilir Epic Games ve Ubisoft sana 1-2 gün içinde dönüş yapar diye düşünüyorum

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Koskoca şirketler senin 100 200 tl paranı napsın, karantinadan dolayı herkes evinde yoğunluk var zaman alır bu işler.

Top Bottom