Neler Yeni

Epic games - Tomb Raider 2013 türkçe yama kurulum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar selam uzun süren aramalarım sonunda en nihayetinde oyunu türkçe yapmayı başarabildim ( oyun çevirinin kendi sitesindeki yama çalışmıyor )
bu videodaki adamın dediği her şeyi yapmanız lazım zaten 1 adım dışında yaptıklarınız aynı
bu linklede discord sunucularınıza gitmenize gerek kalmadan indirebilirsiniz . Aşağıdada başlat menüsünden bir kare , oyun içindede çalışıyor
tomb.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mesut Tanrıverdi
Arkadaşlar selam uzun süren aramalarım sonunda en nihayetinde oyunu türkçe yapmayı başarabildim ( oyun çevirinin kendi sitesindeki yama çalışmıyor )
bu videodaki adamın dediği her şeyi yapmanız lazım zaten 1 adım dışında yaptıklarınız aynı
bu linklede discord sunucularınıza gitmenize gerek kalmadan indirebilirsiniz . Aşağıdada başlat menüsünden bir kare , oyun içindede çalışıyor
Alıntıyı görüntüle
kk olmuyor evet aslında oluyor ama düblaj sesinide deiştiriyor galiba o yüzden oyun içi hiçbir ses gelmiyor değiştirince düblajı ki ing yani orjinali yok bu seferde bütün arayüz fln deişiyo

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kk olmuyor evet aslında oluyor ama düblaj sesinide deiştiriyor galiba o yüzden oyun içi hiçbir ses gelmiyor değiştirince düblajı ki ing yani orjinali yok bu seferde bütün arayüz fln deişiyo
Şimdi ne dediğini anlamadım ama bende sorunsuz oldu ve oyunu bitirdim dublajda da herhangi bir sorun yoktu

lostideas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ediz Sözüer
Oyunindir.vip sitesindeki oyun ve yamayı kullanın, çalışıyor. "tomb raider indir" Google aramasında ilk sırada çıkıyor. SKIDROW.ini dosyasını not defteri ile açıp Language =english şeklinde değiştirin. Oyun içinde de yamayı yükledikten sonra metin dilini "Türkçe" olarak seçmelisiniz. Hepsi bu kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,341
Üyeler
165,004
Son üye
nastayashi
Top Bottom