Furkan Akgn
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Oyunu sevdiğim için kendi kullanacağım bir yama yaptım belki yararlanmak isteyen olur diye paylaşmak istedim. Çevirileri kendim yaptım amatör olduğum için bazı kısımlarda hata çıkabilir. Oyunun tamamı Türkçe değildir, yaptığım çeviriler yaklaşık 3000 satır geriye 10 binlerce satır kod var önemli olan yerleri çevirmeye çalıştım. Beğenmediğiniz veya hatalı çeviriler varsa size verdiğim dosyayı not defteri ile açarak kelimeleri düzenleyebilirsiniz. En alta kurulumu ve indirme bağlantılarını bırakıyorum.
Oyunu Türkçeye çevirdiğim sürüm (22.02.2022 Tarihi için en güncel sürüm)
431768-2021_12_06_16h21m41s (Altta verilen bağlantılar bu sürümden alınmıştır güncelleme ile farklı özellikler geldiyse farklılıklar çıkarabilir.)
Türkçeleştirme yaptığım kısımlara ait görseller :
Ana Menü
Karakter Özellikleri (Yapılandırma Ayarları Dahil)
Yükleme Ekranı
Tüccar Satın Alımları (Çoğu Kısım Türkçe)
Oyun Sonu Ekranı
İyi Oyunlar
Oyunu Türkçeye çevirdiğim sürüm (22.02.2022 Tarihi için en güncel sürüm)
431768-2021_12_06_16h21m41s (Altta verilen bağlantılar bu sürümden alınmıştır güncelleme ile farklı özellikler geldiyse farklılıklar çıkarabilir.)
Türkçeleştirme yaptığım kısımlara ait görseller :
Ana Menü
Karakter Özellikleri (Yapılandırma Ayarları Dahil)
Yükleme Ekranı
Tüccar Satın Alımları (Çoğu Kısım Türkçe)
Oyun Sonu Ekranı
- Kurulumu Epic Games' in standart kurulum yeri olarak sunacağım farklı bir diske kurduysanız veya Steam kullanıcısı iseniz kendiniz bulup girmelisiniz .
- UYARI: C:\Program Files\Epic Games\KillingFloor2\KFGame\Localization\INT dosyası içerisindeki KFGame.int dosyasını yedeklemenizi tavsiye ederim bir sıkıntı olursa geri dönüşü mümkün olsun diye ben yine de orijinal halini altta bağlantı olarak sunacağım.
- UYARI 2 : Kurulumu farklı bilgisayarlarda denendi çalışıyor yine de herhangi bir hatada sorumluluk almıyorum.
- Kurulumu : İndirdiğiniz Türkçe dosyayı Epic Games için C:\Program Files\Epic Games\KillingFloor2\KFGame\Localization\INT klasörünün içerisine taşıyıp değiştirin. Eski haline getirmek için de Yedeklediğiniz KFGame.int dosyasını geri taşıyarak değiştirebilirsiniz.
- >>Türkçe Dosya<< >>Virüs Total<<
- >>Orijinal Dosya<<>>Virüs Total<<