Spesifik bir oyunu savunmuyorum. Oynamadan yorum yapanlara karşı savunuyorum.Vatan savunur gibi oyun savunman
Spesifik bir oyunu savunmuyorum. Oynamadan yorum yapanlara karşı savunuyorum.Vatan savunur gibi oyun savunman
Polemiğe girme boş ver dostum engelle geç kendini belli etti zatenVatan savunur gibi oyun savunman
Bir oyunu beğenmemek için oynamak mı lazımSpesifik bir oyunu savunmuyorum. Oynamadan yorum yapanlara karşı savunuyorum.
Oyun hakkında bilgin olması gerek. Bana oyunun türünün ve hikayesinin ne olduğunu hemen yazar mısın? Tabi internetten bakacağına eminim amaBir oyunu beğenmemek için oynamak mı lazım
Çık artık şu kafadan
Çok doğru adam bana vatan savunuyor sankiPolemiğe girme boş ver dostum engelle geç kendini belli etti zaten![]()
Öyle bir dünya yokOyun hakkında bilgin olması gerek. Bana oyunun türünün ve hikayesinin ne olduğunu hemen yazar mısın? Tabi internetten bakacağına eminim ama
Bilmediğin şey hakkında yorum yapmak doğru mu sence?Öyle bir dünya yok
Onu bir unut
Bir an önce o kafadan çık bence
ciddi ?Metro 2033,
Peki her ne olursa olsun sürekli üste çıkmak sürekli benim dediğim olsun kafasında olmak doğrumuBilmediğin şey hakkında yorum yapmak doğru mu sence?
Ben çok güzel dedim mi? Ben bu oyunun türünü sevmiyorum bile. Ama kendi türünde iyi bir oyun. Hala bilmediğin bir şey hakkında yorum yapıyorsun!Vatan savunur gibi bu oyun güzel çok iyi demek doğrumu
Sevmediğin oyunu niye vatan savunur gibi savunuyorsun pekiBen çok güzel dedim mi? Ben bu oyunun türünü sevmiyorum bile. Ama kendi türünde iyi bir oyun. Hala bilmediğin bir şey hakkında yorum yapıyorsun!
Oyunu değil, türü sevmiyorum ama bu benim sorunum. Sırf ben sevmedim diye de koskoca oyuna neden belirtmeden ve oyunu bilmeden çöp diyemem.Sevmediğin oyunu niye vatan savunur gibi savunuyorsun peki
Belki adını dahi ilk defa duyduğun oyuna kötü yorum yapman bence seni daha çok belli ediyor.Polemiğe girme boş ver dostum engelle geç kendini belli etti zaten![]()
Bir oyun hakkında yorum yapmak için illa bilmek zorunda değilimOyunu değil, türü sevmiyorum ama bu benim sorunum. Sırf ben sevmedim diye de koskoca oyuna neden belirtmeden ve oyunu bilmeden çöp diyemem.