O zaman neden Assassins creed valhalla veya Hitman 3 Steamde yok? Oyunları sadece kendi mağazasına çıkarıyorOyunların yapımcıları satın alan bir marka degildir.Dikkat çekmek amaçlı player ve marka buluşmasını sağlayan bir yazılım şirketidir.Ayrıca birçok kişi tarafından taktir ile karşılanıyor sana garip olan neresi anlamış değilim ?
Aynen bende böyle. Mecburiyetten ubisoftun son çıkan oyunlarını aldım sadece epic ten. Yoksa epicin yüzüne bakmam.olmayacak işte. Yeni oyun. Gta 5 8 yıllık verebilirler ama daha çıkalı 1 yıl olmamış oyunu vermezler. Ayrıca İsterse RDR versin. Yinede Steamden alırım.
Aga o değilde senin kadar steam fan boyunu görmedimSteam Epic in Among us vermesini izliyor aynen. Steam batıyor şuan.
Sence Hulk Gerçek Olabilir mi?yaaa ne tomb raider ı banane banane ben RDR 2 istiyom![]()
evet olabilir I am hulkSence Hulk Gerçek Olabilir mi?
abi bana rise of tomb raider demeyinTomb Raider olabilir diyor bu site.![]()
Epic Games Store’s 3rd Mystery Game On 3 June Is Expected To Be Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration | Geek Culture
3 games down, 2 more to go!geekculture.co
Bu site de öyle diyor.![]()
What is the Epic Games Mystery Game for June 10th? New leak explained
Lots of people are asking what is the Epic Games Store Mystery Game, and here you'll find the latest leak and rumours for the June 10th freebie.www.hitc.com
Hocam daha belli olmadı ki. bu geçen haftanın konusu ama Yükselt yaptımabi bana rise of tomb raider demeyindaha geçen hafta bitirdim oyunu
Alıntıyı görüntüle
budan benden size hediye oyundan görüntüler
Saati ileri alıp bakanlar yok mu hiç?Hocam daha belli olmadı ki. bu geçen haftanın konusu ama Yükselt yaptım
Şuan belli değil 30 gece belli olurSaati ileri alıp bakanlar yok mu hiç?