çözümü win 10 64 bit yüklemek ve güncelleştirmeleri açmak (32 bitte denemedim).eski tip ekran kartının win 10 64 bitte güncel versiyonunu indirip kuruyor.hd 4830 var ben de win 7 kullanıyorum bu hatayı alıyorum.win 7 kullanmakya ısrarcı isen epici kurduktan sonra her açılkışta oanarman lazım programı bu şekilde girebilirsin epic e ancak.bu hatayı vermesinin sebebi epice parolanı yazıp girişini yaptıktan sonra indirmelere baktığında ufak bir güncelleme yaptığını görürsün 127 mb civarı.bu güncelleme senin ekran kartının dahil sürücülerinin güncelliğini kontrol eden bir yazılım.senin anlayacağın epic eski driverları, gpuları hatta win 7 yi vs. desteklemekten vazgeçiyor.kullanıcıyı yeni pc parçaları aldırmaya yönelik atlımlar bunlar.yani 'yeter artık ekran kartın sağlam çıkmış olabilir 10 seneyi geçerse biz kimden para kazanacaz' demeye getiriyolar.aslında epici offline modda bir çalıştırmayı deneyebilirsin eğer steam gibiyse çalışır güncelleme de yapamaz böylece.epic gamese girerken sürekli unsupported graphic card hatası alıyorum çözümü varmıdır (Laptop)