Neler Yeni

Epic Games ve Gta 5 Açılmıyor

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Arkadaşlar epic games'e tıkladığımda yükleme ekranında kalıyor. Gta 5 e tıkladığımda ise hiçbir tepki olmuyor epic gamese tıkladığmda görev yöneticisinde epic games görünürken gta5e tıkladığımda görev yöneticisinde bile görünmüyor. 2 kere restartladım sonuç değişmedi. diğer uygulamaları açıyor. az önce windows güncellendi ondan olabilir mi

01adanalı

80+ Silver
Bende açık control indiriyorum.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende de çöktü hatta baya bir bekledim düzelmedi oysa ki 40 dk önce bir şey yoktu şuan açılmıyor.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
şuan açıldı bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
alp eren akpınar
Arkadaşlar epic games'e tıkladığımda yükleme ekranında kalıyor. Gta 5 e tıkladığımda ise hiçbir tepki olmuyor epic gamese tıkladığmda görev yöneticisinde epic games görünürken gta5e tıkladığımda görev yöneticisinde bile görünmüyor. 2 kere restartladım sonuç değişmedi. diğer uygulamaları açıyor. az önce windows güncellendi ondan olabilir mi
epic games başlatıcısı hazırlanıyor da kalıyor sildim indirdim tek ben de oluyordur diye meğersem çökmüş. beleş dc nitro verirlerse olacağı bu :D

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
epic games başlatıcısı hazırlanıyor da kalıyor sildim indirdim tek ben de oluyordur diye meğersem çökmüş. beleş dc nitro verirlerse olacağı bu :D
ya cidden 40 yılın başı canım gta online çekti. beleş dc nitroyu vericeğiniz zamana

Top Bottom