Neler Yeni

Epic Games'i tercih ediyor musunuz? Etmiyorsanız neden?

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Beleşio oyunia

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Ediyorum arayüzü kolay geliyor. İndirme hızı göstergesi, oyunu işleme hızı daha hoş geliyor. Rdr2, Mafia, DL gibi oyunları epicten aldım . Kişiye göre değişir ama bu benim kişisel düşüncem.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Zaten yerleşmiş ve daha fazla özelliğe sahip bir platform varken neden insanlar başka bir platforma geçsin ? Daha fazla özelliği falan bulunsa neyse ama Steam'a göre daha gelişmesi gerek. Yine de rekabet işimize yarar. Umarım Epic Games güzel adımlar atar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Tercih ediyorum

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Ben çok tercih etmiyorum. Bedava oyunlar güzel oluyor onlara lafım yok ama atölyenin olmamasından dolayı 30-0 geride başlıyor. Örneğin epicte cities skylines oynayacaktı epicten bedava bir şekilde edinmiştim ama atölye olmadığı için mod kuramıyordum. Crackten bir farkı kalmadığını düşündüğüm için gittim steamden para vererek edindim. İyi ki yapmışım diyorum. Ne zaman atölye gelir ve valorant oynarken durduğu yerde 18 olan pingimi 30'a çıkarmayı bırakırsa gerçekten kullanmaya başlarım.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bütün oyunlarım Epic platformunda. Ben de steama alışamadım. En çok sevdiğim başarımlar ve yorumlar olayı epic'e de gelmeye başladı. Kupon olsun ücretsiz oyun olsun biraz da olsa oyuncu dostu. İndirimler zaten aşağıya yukarı diğer platformlarla aynı oluyor. Bana göre Unreal Engine 5 oyunlarından sonra yükseliş yaşayacak bir platform olarak görüyorum.

Top Bottom