Epic Gamesten indirdiğim rainbow u bir de ubisofttan indiriyorum

Reaksiyon skoru
10
Merhabalar Epic Gamesten R6S Ultimate Edition Versiyonunu aldım Normalde benim hesabımda rainbow var ek olarak ultimateini aldım işte. Fakat şöyle bi durum var şimdi ben bunu 86gb bekledim epic gameste aç dedim ubisoft connect açıldı neyse bir de ubisoft connecten 86gb indirmem gerekiyor diyor yüklü dosyayı buluyorum bir kaç dakika sürer işlem diyor işlem bitiyor 85gb indirme gerekiyor diyor tekrardan bi çaresi var mıdır bunun

Merhabalar Epic Gamesten R6S Ultimate Edition Versiyonunu aldım Normalde benim hesabımda rainbow var ek olarak ultimateini aldım işte. Fakat şöyle bi durum var şimdi ben bunu 86gb bekledim epic gameste aç dedim ubisoft connect açıldı neyse bir de ubisoft connecten 86gb indirmem gerekiyor diyor yüklü dosyayı buluyorum bir kaç dakika sürer işlem diyor işlem bitiyor 85gb indirme gerekiyor diyor tekrardan bi çaresi var mıdır bunun
Knk en başta uplayden indirmen lazımdı epic ve uplay sıkıntılı çalışıyor bana da aynısı oldu :(

Zamanında Steam indirimlerinden aldım steam adamdır

Knk en başta uplayden indirmen lazımdı epic ve uplay sıkıntılı çalışıyor bana da aynısı oldu :(
Kankam Ultimate Edition ı epic gamesten satın aldım nasıl yapacaktım ki başka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kankam Ultimate Edition ı epic gamesten satın aldım nasıl yapacaktım ki başka
Deluxe edition olarak satın almıştım uplayden ultimate edition ı epicten satın aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kankam EPİCTEN indircen UPLAYDEN güncelleme yapcan oyun eski dosyalarını düzeltiyor sorun değil yani
kanka 85gb da güncelleme mi olur warzone mu bu

Bir şey sormak istiyorum. Ben steamden standart versiyon r6 almistim. Simdi epicten ultimate alsam steame bagladigim ubisoft hesabi ile epici baglasam ultimate kullanabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,655
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri