direkt olarak yalancı muamelesi yapmanız da üzdüAtma recep. Bugune kadar 225 oyun verdi zaten.
ben 30-35 falan almışımdır herhaldeBen başlayayım, bugüne kadar 98 oyun aldım ücretsiz olarak.
Herkes bu güzel olaydan ne kadar faydalanıp, orjinal oyunları kapmış. Onun merağı yüzünden bu konuyu açmış bulunuyorum.
adamlar 190 almış la benim 98 in lafı olmaz98 tane ücretsiz oyun mu?
knk 632 görünce başka bişi anlaşılmıyordirekt olarak yalancı muamelesi yapmanız da üzdü
Sen de haklısın hocamknk 632 görünce başka bişi anlaşılmıyor
Hakkını yeme bence epicin verdiği çok saglam oyunlar var.Bende epicin ücretsiz verdiği oyunları alıyorum ancak hiçbir işe yaramıyor. Oynamıyorum bile. Oynayacaksam bile Steam den alıp oynarım Epic'ten oynamam.
Epic'i kötüleyecek hiç bir şey demedim yalnız.Hakkını yeme bence epicin verdiği çok saglam oyunlar var.
Şu arayüzü düzeltse, steam gibi hafif arayüzü olsa baya kullanıcısı artar bence.Bende epicin ücretsiz verdiği oyunları alıyorum ancak hiçbir işe yaramıyor. Oynamıyorum bile. Oynayacaksam bile Steam den alıp oynarım Epic'ten oynamam.
Özellikle AAA oyun dağıtırken sunucuların çökmesi ve istemcinin dilinin hintçeye dönmesini düzeltseler iyi olur :dŞu arayüzü düzeltse, steam gibi hafif arayüzü olsa baya kullanıcısı artar bence.
Katılıyorum hocam.Şu arayüzü düzeltse, steam gibi hafif arayüzü olsa baya kullanıcısı artar bence.
Hocam başlığı tekrar okuyunÜcretli oyun hiç almadım. Hep beleş verdiği oyunları aldım Epic'den