Neler Yeni

Yardım Epic'ten indirdiğim oyun ubisofttan tekrar indiriliyor ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
AC odyssey indirmiştim, epicten 60+14 gb olarak zaten indirdim sonra ubisoft launcher'e attı 60 gb indirme başlattı ne yapmam lazım ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
AC odyssey indirmiştim, epicten 60+14 gb olarak zaten indirdim sonra ubisoft launcher'e attı 60 gb indirme başlattı ne yapmam lazım ?
Onu da indir artık. Geri dönüşü yok. Ek alan kaplamayacak merak etme. Epic'ten indirmeden önce aşağıdaki konuda söylediğim şeyleri yapman lazımdı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu da indir artık. Geri dönüşü yok. Ek alan kaplamayacak merak etme. Epic'ten indirmeden önce aşağıdaki konuda söylediğim şeyleri yapman lazımdı.

Oyunun kopyasını alıp bunu denesem olmuyor mu ? Klasör adını değiştirince kaldırılmış gözüküyor.
Ya da ben mi yanlış anladım yani oyunu ilk ubiden mi indirmek gerekiyor ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Oyunun kopyasını alıp bunu denesem olmuyor mu ? Klasör adını değiştirince kaldırılmış gözüküyor.
Bilmiyorum hiç denemedim.

Ya da ben mi yanlış anladım yani oyunu ilk ubiden mi indirmek gerekiyor ?
Epic'ten aldığın Ubi oyunları ilk başta Ubi kütüphanende gözükmüyor ya. Ubi kütüphanende görünmesi için Epic'ten indirmen lazım onda da işte tekrar Ubi den indiriyor oyunu iki saat. GFN ile anlattığım yöntemi yapınca Epicle muhattap olmana gerek kalmıyor. Direkt Ubi'den indiriyon. Kendimce böyle bi yöntem buldum.

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Öyle bir salaklık bana da oldu. Çözüm bulamadım ve ubisoftan indirip oynadım. Epic launcherdan pek bir şey beklememek lazım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Epic'ten aldığın Ubi oyunları ilk başta Ubi kütüphanende gözükmüyor ya. Ubi kütüphanende görünmesi için Epic'ten indirmen lazım onda da işte tekrar Ubi den indiriyor oyunu iki saat. GFN ile anlattığım yöntemi yapınca Epicle muhattap olmana gerek kalmıyor. Direkt Ubi'den indiriyon. Kendimce böyle bi yöntem buldum.
Neyse ya akılsız başın cezasını çekeceğim, başlattım indirmeyi. Yer kaplamıyordu dimi ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Neyse ya akılsız başın cezasını çekeceğim, başlattım indirmeyi. Yer kaplamıyordu dimi ?
Ne halt ediyor da ne indiriyor hiç bilmiyorum ancak ekstra bi alan kaplamadığını gözlemledim.
Bir çok defa Epic'ten Ubisoft oyunu indirdiğim için kendimce böyle bir yöntem buldum. Bir daha Epic'ten Ubi oyunu indirirsen dediğim şey aklında bulunsun.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
@Harley Quinn❖ 2 tane ac oyunu indirildi totalde 152 gb yer kaplıyor, hangisini silmem lazım ?
Ve normalde birinin yer kaplamaması gerekmiyor muydu
1639148688545.png

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,647
İsim
Mert Can Ergün
epicten alıp ubisoft dan yüklemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun sıkıcı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bendede ac odyssey var epicde. ubisoft hesabım epic hesabıma bağlı olduğu için aynı oyunu ubisoft kütüphanemdede görebiliyorum. ben oyunu indirmek istediğim zaman ubisoft dan indirsem bu gibi sorunları yaşarmıyım?

yani anlamadığım bir nokta var. siz indirmeden gözükmüyor demişsiniz. ama benim epic ve steamdeki tüm ubisoft oyunlarım ubisoft launcher kütüphanesindede gözüküyor hesaplar bağlı olduğu için.

Top Bottom