Epifiz Plağı Kapanmişmidir.

FurkanT50

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba Arkadaşlar 18 Yasimdayim Boyum 162 Kilo 67.Bu yaştan sonra boy uzarmi epifizler kapanmışmidir.Baba 175 Anne 167.Not: Suratim Cocuk gibi duruyor cok az sakal var.Hep 14 16 yas arasi saniyorlar.Epifiz Acikmidir.Daha uzarmiyim.Piskolojim Bozuldu iyice

Ekler

• Screenshot_2023-06-08-03-41-31-926_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-06-08-03-41-31-926_com.miui.gallery.jpg
    334.2 KB · Hit: 819
Evet kapanmış

Surat olarak falan cocuk gibi duruyorum 14 yas falab diyorlar gozum yukarida degil 165 167 falan ihtimal yokmudur
Boy egzersizleri yapmayı dene, ip atlamak gibi falan fakat uzayıp uzamayacağın uzman da olsa tam bilemez. Şansın varsa uzarsın. Suratın biraz daha yaş attıkça değişir. Sakalın çıkar elbet.

Röntgen sonucuna bakarak bir şey söylemek yanlış olur. Emin olamadıkları durumlarda MR çekiliyor ve sorunun başka bir şey olduğu söylenebiliyor. Yani röntgenin kalibrasyonu ve yeteneği tamamen doğru diyemeyiz. Kısaca boyun uzamaya devam edebilir.

Ancak suratının küçük durmasının veya sakallarının çıkmamış olmasının da büyümeyle pek alakası yok. 45-50 Yaşında çok az sakalı olan tanıdıklarım var bu adamların daha boyumu uzayacak veya sakalı mı gürleşecek. Veya 20-25'inden sonra sırtı kıllananlar var ama boyları uzamıyor.

Boy 21 yaslara kadar falan uzar diyorlar ama ne kadar dogrudur bilemem.Yinede sagolasin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Röntgen sonucuna bakarak bir şey söylemek yanlış olur. MR çekiliyor ve sorunun başka bir şey olduğu söylenebiliyor. Yani röntgenin kalibrasyonu ve yeteneği tamamen doğru diyemeyiz. Yani boyun uzamaya devam edebilir.

Ancak suratının küçük durmasının veya sakallarının çıkmamış olmasının da büyümeyle pek alakası yok. 45-50 Yaşında çok az sakalı olan tanıdıklarım var bu adamlar daha boyumu uzayacak veya sakalı mı gürleşecek. Veya 20-25'inden sonra sırtı kıllananlar var ama boyları uzamıyor.
Anladim Hocam sagol

Merhaba Arkadaşlar 18 Yasimdayim Boyum 162 Kilo 67.Bu yaştan sonra boy uzarmi epifizler kapanmışmidir.Baba 175 Anne 167.Not: Suratim Cocuk gibi duruyor cok az sakal var.Hep 14 16 yas arasi saniyorlar.Epifiz Acikmidir.Daha uzarmiyim.Piskolojim Bozuldu iyice
Benim görüşüm Dr. Eric Berg hocamdan duyduklarım şu büyüme hormonunu maksimuma çıkartabilirsen büyüme devam edebilir. Aklımda olan tavsiyeler şunlar
1- Yüksek yoğunluklu antrenman
2- sağlıklı beslenme
3- aralıklı oruç (Ramazan Orucu gibi günde 2 öğün yiyiliyor, istediğin zaman su içebilirsin)
4- Sağlıklı bir uyku GH-büyüme hormonu- uyku sırasında pik noktasında oluyor

Geri