Neler Yeni

Erdoğan: 2023 seçimlerinden sonra mültecileri göndermeyeceğiz!

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Zaten iyice yerleştiler göndermek zor olur.

123kral14

80+ Silver
Mitoz bölünen varlıklar zahmet etmesinler. Ben giderim. 18'imde avusturyaya kuzenlerim yanına gideceğim. Tabiiki ilk üniversite kazanılacaaak ve dondurulacak. B planı olsun.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ülkede mültecilerin kalması isteyen biri çıkarı vardır başka hiçbir türlü anlamam anlayış da gösteremem.

Kalması değil en başta alınmaları zaten çıkar kaynaklıydı. Bu yüzden gönderilmelerini beklemek saçma şu anki iktidardan. Keza onlar istese bile bu kadar kolaylıkla gönderilebilecek durumda değiller sayıları artık.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kalması değil en başta alınmaları zaten çıkar kaynaklıydı. Bu yüzden gönderilmelerini beklemek saçma şu anki iktidardan. Keza onlar istese bile bu kadar kolaylıkla gönderilebilecek durumda değiller sayıları artık.
Kolay yoldan gitmiyorlarsa zorla gönderilmeli şuan da ülkemizde yaşayan kişiler gecici sığınmacı konumundalar. Gecici sığınmacılar kalıcı olarak bu topraklara da yaşayamazlar.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Niye göndermesin? :kizginpeepo:
Şov yağıyor orası ayrı tabi. başkaları göndermeyeceğiz dese Erdoğan da biz göndereceğiz der herhalde.
Tabii bazı özürlü insanlar yüzünden mültecilerden soğumadım da değil. :kizginpeepo:

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Adamlar zaten evini, barkını, çocuğunu, işini bulmuş. :D
Göndermeye kalksalar da onlar gitmez.

Top Bottom