Neler Yeni

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ExPeror

80+ Bronze
Katılım
10 Şubat 2022
Mesajlar
1,076
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Cenk
Bilemedim şey de çıkabilir
 
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
129
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Valla onu bunu bilmem de ne alacaksanız kendinizi zorlayıp geciktirmeden almaya bakın derim. Vergi indirimi cart curt bunların vatandaşa yaradığını hiç görmedim.
 
Katılım
12 Mart 2022
Mesajlar
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erdal Eren SENEM
Kılıçdaroğlu gündeme getirmese adam hiçbirşey yapmayacak , bunuda Kılıçdaroğlu daha önce gündeme getirip videosunu yapmıştı. Allah razı olsun vallaha Kılıçdaroğlu olmasa bi vergi daha yapıştırırdı reis hemen...
 

Evren avcı

80+ Silver
Katılım
18 Kasım 2020
Mesajlar
2,023
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Evren avcı
Hiçbir işe yaramayan internetinizi istemiyorum. istersen 100gb verin. Ana muhalefet te 5gb vaat ediyordu. İnternetin hızını olması gereken hıza çıkartın ben paramla alırım. Birde her şeyden gereksiz ötv almazsanız devlet destekli almamıza gerek kalmaz zaten.
 

Charles Darwin

80+ Silver
Katılım
10 Haziran 2021
Mesajlar
2,255
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Alpaslan Çevikel
Bu vergi indiriminin vaadini daha önce Kılıçdaroğlu verdi zaten ancak Erdoğan başka kişilerin projelerini çalar ve uygular bu arada meclis tatilde nasıl olacak o iş ? Vergi indirimi gelirse bize yarar gelmezse ekonomi elbet iktidar değişince bir gün düzelecek o yüzden gelmesi veya gelmemesi çok önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Kılıçdaroğlu internet hızının Avrupa standartlarında olmasının da vaadini verdi umarım yapar sonuçta bize yarayacak kim yaparsa yapsın ucu bize dokunuyor
 

EbuYigit

80+
Katılım
11 Aralık 2022
Mesajlar
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musa Yiğit
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor. Eşi Emine Erdoğan ile salondakileri selamlayan Erdoğan, yaptığı konuşmada "Yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti sağlayacağız. Ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz." dedi. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesi.

BEYANNAME ŞU ŞEKİLDEDİR;

GENÇLERE TELEFON VE BİLGİSAYAR ALIMINDA VERGİ MUAFİYETİ​

  • Gençlerimizi aile kurmaya teşvik etmek için, eğitiminden istihdamına, evliliğinden çocuk bakımına kadar her alanda kendilerine maddi katkı vereceğiz.
  • Bu hedeflere ulaşmak için, kaynağı ülkemizin kendi ürettiği doğalgaz ve petrol gelirlerinden sağlanacak bir Aile ve Gençlik Bankası kuracağız.
  • Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız. Ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz.
  • Sosyal yardımlarımızı, yoksul insanlarımıza destek vermenin ötesinde, insanlarımızın yoksulluk seviyesine düşmesini önleyecek bir yaklaşımla yeniden yapılandıracağız.
  • Sahip olduğumuz kültür-sanat değerlerimizin, her alanda işlenmesini sağlayacak mekanizmalar kurarak, ülkemizin potansiyelini en üst düzeyde harekete geçireceğiz.
  • Ekonomimizi; yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyütmeyi sürdüreceğiz.
  • Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız.
  • Memurundan emeklisine ve işçisine kadar çalışanlarımızın ücretlerini daima enflasyonun üzerinde artırarak, refah düzeylerini yükselteceğiz.
  • Turizmde 90 milyon turist ve 100 milyar dolar turizm geliri hedefiyle yatırımı ve tanıtımı hızlandıracağız.
  • Ülkemizi 1 trilyon dolar dış ticaret hacmine ulaştırmaya yönelik hedefimize ulaşana kadar yatırıma, üretime, ihracata yükleneceğiz.

"KAMUYA İŞE ALIMLARDA MÜLAKATI KALDIRACAĞIZ"​

  • Önümüzdeki dönemde yıllık 5,5 büyüme oranıyla milli gelirimizi bu dönemde 1,5 trilyon dolara, ardından asıl hedefimiz olan 2 trilyon dolara çıkartacağız.
  • Kişi başına düşen milli gelirimizi önümüzdeki dönemde önce 16 bin dolara, ardından daha yüksek seviyelere ulaştıracağız.
  • Büyüme sayesinde 5 yılda 6 milyon yeni istihdam oluşturarak işsizlik oranımızı yüzde 7 seviyesine gerileteceğiz.
  • Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız.
  • Girişimcilerimize verdiğimiz destekle ülkemizden en kısa sürede 15 adet milyar dolar ve 5 adet on milyar dolar değerinde şirket çıkmasını sağlayacağız.
  • Üretimin tabana yayılmasında çok önemli görev ifa eden KOBİ'lerimizi, büyüyen ekonomimizin lokomotifleri olarak, finansmandan istihdama her alanda daha güçlü şekilde destekleyeceğiz. Bugüne kadar hassasiyetle devam ettirdiğimiz bütçe disiplininden önümüzdeki dönemde de taviz vermeyeceğiz.
  • Tasarım ve kriptoloji altyapısını kurduğumuz yeni nesil Dijital Türk Lirası projemizi hayata geçireceğiz.
  • Kalkınmanın temel altyapısı olan enerjideki atılımlarımızı kesintisiz sürdüreceğiz. Yerli ve yenilenebilir enerji yatırımlarımızla, önümüzdeki dönemin sonunda enerji ithalatımızı yarıya düşüreceğiz. Karadeniz Doğalgazının ve Akkuyu Nükleer Güç Santralinin tam kapasite devreye girmesi, ülkemizin enerji bağımsızlığında bir milat olacaktır.
  • Elektrikte halen 100 cigavat olan kurulu gücümüzü, 136 cigavata yükselteceğiz. Doğalgaz kullanamayan ilçemiz kalmamasını temin edeceğiz.

"DARBECİLER SÜNGÜLERİYLE BU ATEŞİ SÖNDÜRMEYİ BAŞARAMADI"​

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullandı: "Hayatlarını mücadeleye adamış milletin adamlarının kiminin sonu darağacında bitmiş olsa da, yüreklerde yaktıkları hak, hukuk, özgürlük, kalkınma ateşi hiç sönmedi. Darbeciler, süngüleriyle bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Vesayetçilerin millete tepeden bakan kibirleri, bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Küresel emperyalistlerin içerideki ve dışarıdaki tetikçilerinin hoyratlıkları, bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Siyasi ve sosyal mühendislik hesaplarıyla girişilen sayısız teşebbüs, bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Hamdolsun milletimiz, her seferinde iradesine sahip çıktı, istiklaline ve istikbaline sahip çıktı, yönünü aydınlık geleceğine çevirdi.
Bizde bu muhalefet varken Erdoğan kazanır sıkıntı yok.. ben Erdoğan'a kızıp pkk kucağındaki partiye oy vermem...
 

Charles Darwin

80+ Silver
Katılım
10 Haziran 2021
Mesajlar
2,255
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Alpaslan Çevikel
Bizde bu muhalefet varken Erdoğan kazanır sıkıntı yok.. ben Erdoğan'a kızıp pkk kucağındaki partiye oy vermem...
Aynen aynen sadece CHP HDP ile konuşuyor senin reisin şehitlerimize bir kaç kelle diyordu ne oldu o ? Geçen aylarda Kürtlerden oy almak için HDP'nin kapısına giden AKP idi ne oldu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde bu muhalefet varken Erdoğan kazanır sıkıntı yok.. ben Erdoğan'a kızıp pkk kucağındaki partiye oy vermem...
Bu videoyu izle

 

AdilK

80+
Katılım
13 Ağustos 2020
Mesajlar
35
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Adil Karateke
Daha yeni sistem topladım, iade etmeli miyim?
 
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom