Neler Yeni

Ergo kablosuz mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Ertekin
Arkadaşlar merhaba, Şuanda vgn dragonfly v1 pro kullanıyorum ancak bir türlü alışamadım. Dehşet derece bileğim ağrıyor. Ergo kablosuz mouse arayışım mevcut yardımcı olabilir misiniz ? Birde asus gladius 3 hakkında görüşünüz nedir öğrenebilir miyim ? Şimdiden herkese teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban

Son düzenleme:

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Arkadaşlar merhaba, Şuanda vgn dragonfly v1 pro kullanıyorum ancak bir türlü alışamadım. Dehşet derece bileğim ağrıyor. Ergo kablosuz mouse arayışım mevcut yardımcı olabilir misiniz ? Birde asus gladius 3 hakkında görüşünüz nedir öğrenebilir miyim ? Şimdiden herkese teşekkürler

@MuratTheFounderOfGariban
Hocam el boyutun, tutuş şeklin, önceden kullanıp rahat ettiğin bir model varsa onun adı ve bütçeni belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam el boyutun, tutuş şeklin, önceden kullanıp rahat ettiğin bir model varsa onun adı ve bütçeni belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam el boyutum 20cm önceden razer naga mmo tarzı bir mouse kullanıyordum. Vgn dragonfly f1 proya geçtim aşırı küçük geldi avuç içimi doldurmuyor buda bileğime çok fazla ağrı yaptı doktora gittim yani o derece bir ağrı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Ertekin
Hocam el boyutum 20cm önceden razer naga mmo tarzı bir mouse kullanıyordum. Vgn dragonfly f1 proya geçtim aşırı küçük geldi avuç içimi doldurmuyor buda bileğime çok fazla ağrı yaptı doktora gittim yani o derece bir ağrı :D
Genelde palm tutuyorum hocam

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Razer Deathadder V3 Pro 4000₺
Pulsar Xlite V2 2900₺
Zowie EC3 5.5-6k ₺

Aklıma ilk gelenler bunlar, fiyatlar görüldüğü üzere çok fena :giggle:

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Ertekin

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Evet fiyatların farkındayım malesef ki böyle https://www.trendyol.com/asus/rog-g...point-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-p-681029082 bu mouse hakkında bir fikriniz var mı ?
79gr(Artık 60gr ve aşağısı olması lazım bu devirde) olması haricinde güzel mouse o da. Geçen ilk defa bir Asus Rog mouse inceledim, yapı kalitesini falan oldukça beğenmiştim. ROG + Aimpoint'ten kötü bir şey çıkma ihtimalin çok düşük görüyorum. Ama deneyimlemediğim için daha fazla da bir yorum yapamıyorum maalesef. :)

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Ertekin
79gr(Artık 60gr ve aşağısı olması lazım bu devirde) olması haricinde güzel mouse o da. Geçen ilk defa bir Asus Rog mouse inceledim, yapı kalitesini falan oldukça beğenmiştim. ROG + Aimpoint'ten kötü bir şey çıkma ihtimalin çok düşük görüyorum. Ama deneyimlemediğim için daha fazla da bir yorum yapamıyorum maalesef. :)
Dragonfly'dan önceki mouse'um 250gr olduğu için çok bir etki ediceğeni düşünmüyorum :D Bir sorum daha olucak pro oyun oynayan birisi değilim v2 pro ile v3 pro arasında çok büyük farklar var mı ? arasında ki 2k fiyat farkına değer mi ?

Bu modeli kullanıyorum ve gayet memnunum. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Çok teşekkür ederim yorumunu mutlaka dikkate alıcam

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Dragonfly'dan önceki mouse'um 250gr olduğu için çok bir etki ediceğeni düşünmüyorum :D Bir sorum daha olucak pro oyun oynayan birisi değilim v2 pro ile v3 pro arasında çok büyük farklar var mı ? arasında ki 2k fiyat farkına değer mi ?

Çok teşekkür ederim yorumunu mutlaka dikkate alıcam
HArdcore oyuncu değilsen fazlasıyla yeter V2 Pro

Top Bottom