Neler Yeni

Erkek (Kişisi) İçin Kusursuz Olan Kadını Görünce Gelen Umutsuzluk Hissi

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Sokakta gördüğün insana aşık olmaktan bahsetmiyorum. Kafamı yastığa koyup hayal bile etsem üzüyor beni. Bu hissin sonu yok. Bazen gerçekten çok absürt yerlere varıyor bu. Olana da ilgini kaybediyorsun. Dışarıda gördüğüm hiçbir kız güzel gelmiyor. Bir yere kadar haklıyım da ama bu şekilde hayattan umudu kesecek raddeye gelince içime kapanıyorum. Normalde stres yapacak biri değilim, "hayat kötü hüüü" diyecek veya yaptıklarımdan pişman olacak biri hiç değilim lakin bu düşünce bana çok koyuyor. Benim mi standartlarım çok yüksek ve ben standartlarımdan vazgeçemeyecek kadar iradesiz miyim yoksa bu sadece belli bir dönem yaşanılacak bir his mi? Seçiciliğimden vazgeçmek istediğim anlamına gelmesin. Standartlar iyidir. Hani o anime kızı asla gelmeyecek ya. O Billie Eilish asla yanına oturmayacak. "Peh, ne olmuş yani. Boş hayal." diyip geçseniz bile bana koyuyor. İşte bundan kurtulmaya çalışıyorum.

Rulep

80+ Gold
kusursuz arama sende hem sana göre kusursuzdur bir de ona sor bakalım

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
Sokakta gördüğün insana aşık olmaktan bahsetmiyorum. Kafamı yastığa koyup hayal bile etsem üzüyor beni. Bu hissin sonu yok. Bazen gerçekten çok absürt yerlere varıyor bu. Olana da ilgini kaybediyorsun. Dışarıda gördüğüm hiçbir kız güzel gelmiyor. Bir yere kadar haklıyım da ama bu şekilde hayattan umudu kesecek raddeye gelince içime kapanıyorum. Normalde stres yapacak biri değilim, "hayat kötü hüüü" diyecek veya yaptıklarımdan pişman olacak biri hiç değilim lakin bu düşünce bana çok koyuyor. Benim mi standartlarım çok yüksek ve ben standartlarımdan vazgeçemeyecek kadar iradesiz miyim yoksa bu sadece belli bir dönem yaşanılacak bir his mi? Seçiciliğimden vazgeçmek istediğim anlamına gelmesin. Standartlar iyidir. Hani o anime kızı asla gelmeyecek ya. O Billie Eilish asla yanına oturmayacak. "Peh, ne olmuş yani. Boş hayal." diyip geçseniz bile bana koyuyor. İşte bundan kurtulmaya çalışıyorum.
Durumunu bilmem ama hayatla çok içli dışlı olursan düzeliyor biyerden sevmeye başlıyorsun kusurlu bile olsun gözüne gelmez

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Efe Doğmuş
Sokakta gördüğün insana aşık olmaktan bahsetmiyorum. Kafamı yastığa koyup hayal bile etsem üzüyor beni. Bu hissin sonu yok. Bazen gerçekten çok absürt yerlere varıyor bu. Olana da ilgini kaybediyorsun. Dışarıda gördüğüm hiçbir kız güzel gelmiyor. Bir yere kadar haklıyım da ama bu şekilde hayattan umudu kesecek raddeye gelince içime kapanıyorum. Normalde stres yapacak biri değilim, "hayat kötü hüüü" diyecek veya yaptıklarımdan pişman olacak biri hiç değilim lakin bu düşünce bana çok koyuyor. Benim mi standartlarım çok yüksek ve ben standartlarımdan vazgeçemeyecek kadar iradesiz miyim yoksa bu sadece belli bir dönem yaşanılacak bir his mi? Seçiciliğimden vazgeçmek istediğim anlamına gelmesin. Standartlar iyidir. Hani o anime kızı asla gelmeyecek ya. O Billie Eilish asla yanına oturmayacak. "Peh, ne olmuş yani. Boş hayal." diyip geçseniz bile bana koyuyor. İşte bundan kurtulmaya çalışıyorum
mastürbasyon yapma sıklığın nedir

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
Yapmıyom. En son 2 yıl önce filan olmuştur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karşıma nasıl çıkar ya? Hiç böyle rastgeleliklere inanacak biri değilim.
arayarak bulacağına inanacak biri misin ? kaç tane tinder veya evlilik programında tanışıp da mutlu olan çift gördün kanka ? zorlama ilişkiden başka bir şey olmuyor.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durumunu bilmem ama hayatla çok içli dışlı olursan düzeliyor biyerden sevmeye başlıyorsun kusurlu bile olsun gözüne gelmez
2 kere partiye gittim. Bilmem kaliteli ortam nasıl olur ama benim için sadece gürültü yeri. Her zaman tek insana karşı konuşmayı severim. Bireysel konuşmam iyidir. Eğer araya 3. veya daha fazla kişi girerse her zaman "üstünlük kurma çabası" hissine kapılıyorum. Sırf ego yapmamak için çok kişi arasında sessiz durmaya çalışırım. Bırak diğerleri yesin birbirini. Sadece kaliteli insanlarla tartıştığın zaman anlıyorsun bu çabanın herkeste olmadığını. İnsel biri asla değilim, asosyal hiç değilim ama toplumdan iğrenmeye başladım sanırım.

arayarak bulacağına inanacak biri misin ? kaç tane tinder veya evlilik programında tanışıp da mutlu olan çift gördün kanka ? zorlama ilişkiden başka bir şey olmuyor.
Dışarıda dişini arayan aslan gibi dolaşayım mı yani? Ne istiyorsun benden? (Kaba tonla sormuyorum)

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
2 kere partiye gittim. Bilmem kaliteli ortam nasıl olur ama benim için sadece gürültü yeri. Her zaman tek insana karşı konuşmayı severim. Bireysel konuşmam iyidir. Eğer araya 3. veya daha fazla kişi girerse her zaman "üstünlük kurma çabası" hissine kapılıyorum. Sırf ego yapmamak için çok kişi arasında sessiz durmaya çalışırım. Bırak diğerleri yesin birbirini. Sadece kaliteli insanlarla tartıştığın zaman anlıyorsun bu çabanın herkeste olmadığını. İnsel biri asla değilim, asosyal hiç değilim ama toplumdan iğrenmeye başladım sanırım.

Dışarıda dişini arayan aslan gibi dolaşayım mı yani? Ne istiyorsun benden? (Kaba tonla sormuyorum)
hayatına devam et dostum :) demek istediğim de olabildiğince normal yaşa zaten.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Son düzenleme:

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
Beni üzüyorsun. Neyse. Şu an yanımda olsan normal kavramını tartışmak isterdim.
dostum şurada belki yaşayacağız 60-70 yıl. yok ilişkiymiş yok başka şeymiş diye kendimizi üzmeye gerek yok. kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30-40 yaşına kadar birini bulamazsan o zaman düşünürsün kafaya takmayı. keyif almaya bak hayattan her şey zamanında güzel.

Top Bottom