K Krom 80+ Silver Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 3,534 Dahası Reaksiyon skoru 1,377 İsim Krom 8 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ananas_suyu yazmış: Temu indirimi paylaşan tek sen değilsin forumun yarısı paylaşıyor Devamı için tıklayın... Ben hep aliexpress görüyorum o zaman, peki.
ananas_suyu yazmış: Temu indirimi paylaşan tek sen değilsin forumun yarısı paylaşıyor Devamı için tıklayın... Ben hep aliexpress görüyorum o zaman, peki.
ananas_suyu 80+ Bronze Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1,494 8 Temmuz 2024 #15 Krom yazmış: Ben hep aliexpress görüyorum o zaman, peki. Devamı için tıklayın... Forumdaki çoğu indirim zaten kayda değer değil millet normalde 300tl olan şeyi 280tl görünce paylaşıyor kimse vergisini kargosunu hesaplamıyor Ali express içinde aynı şeyleri söylüyorum zaten farkı yok
Krom yazmış: Ben hep aliexpress görüyorum o zaman, peki. Devamı için tıklayın... Forumdaki çoğu indirim zaten kayda değer değil millet normalde 300tl olan şeyi 280tl görünce paylaşıyor kimse vergisini kargosunu hesaplamıyor Ali express içinde aynı şeyleri söylüyorum zaten farkı yok