Neler Yeni

Erken Yaşta Saç Dökülmesi Nasıl Engellenir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Yaş 15 saçlarım gür ve sık fakat son 1 aydır saçım aşırı dökülmeye başladı. Saçım burnumun ucuna geliyor.
demir eksikliği ve b12 eksikliği var ve 1 ay önce şampuanımı '' clear dökülmeye karşı ''şampuandan pantene temel bakıma geçtim clear 40 tl olunca sizce bununla bir alakası olabilir mi
yaşayan kişiler nasıl çözdü bu durumu acaba bilgilendirirseniz sevinirim

iyi akşamlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bioxin serum kullan ve şapka vs takma saçın hava alsın her gün yıka sürekli şampuan değişme stres yapıyorsan saç döker acayip bilgin olsun vitamin eksikliğinden de olur ayn takviye al uykuna dikkat et

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Bol bol D vitamini almaya bak ve Hiotin isimli hapı kullanabilirsin. Zamanında kullandım ve çok etkisini gördüm.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bioxin serum kullan ve şapka vs takma saçın hava alsın her gün yıka sürekli şampuan değişme stres yapıyorsan saç döker acayip bilgin olsun vitamin eksikliğinden de olur ayn takviye al uykuna dikkat et
O tür şeyler daha çok döküyo diye biliyorum. Kullanırken değil ama kullanmayı bırakınca.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Sana kötü haberim var. Saç dökülmesini veya kelliği hiçbirşey durduramaz. Kel doktorları illaki görmüşsündür. Çaresi olsa kendi başına sürerdi.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yasin Seyrekoğlu
kardeşim çokta takılma saç ekimi konusunda türkiye baya ileri seviyede sen bakımını yap yinede tabii ki temiz tut genetiğinde dökülcekse cidden engel olamıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bol bol D vitamini almaya bak ve Hiotin isimli hapı kullanabilirsin. Zamanında kullandım ve çok etkisini gördüm.
O tür şeyler daha çok döküyo diye biliyorum. Kullanırken değil ama kullanmayı bırakınca.
Sana kötü haberim var. Saç dökülmesini veya kelliği hiçbirşey durduramaz. Kel doktorları illaki görmüşsündür. Çaresi olsa kendi başına sürerdi.
kardeşim çokta takılma saç ekimi konusunda türkiye baya ileri seviyede sen bakımını yap yinede tabii ki temiz tut genetiğinde dökülcekse cidden engel olamıyorsun
beyler ben bi 0+ustura atıyım 3 ay bereyle gezeriz en kötü biraz toparlanır belki sizce o nasıl olur
şampuanı da değiştirek belki ondandır dicem direk bırakır bırakmaz ilk yıkamada dökülme başladı diye hatırlıyorum

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Yaş 15 saçlarım gür ve sık fakat son 1 aydır saçım aşırı dökülmeye başladı. Saçım burnumun ucuna geliyor.
demir eksikliği ve b12 eksikliği var ve 1 ay önce şampuanımı '' clear dökülmeye karşı ''şampuandan pantene temel bakıma geçtim clear 40 TL olunca sizce bununla bir alakası olabilir mi

iyi akşamlar
strese giriyorsan gene çok dökülüyor bende böyle.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
demir eksikliği ve b12 eksikliği var ve 1 ay önce şampuanımı '' clear dökülmeye karşı ''şampuandan pantene temel bakıma geçtim clear 40 TL olunca sizce bununla bir alakası olabilir mi

iyi akşamlar
Başka şampuan dene. Doktor Kan değerlerine göre vitamin takviyesi verir büyük ihtimal, onları kullan. Eğer 2 ay civarı devam ederse kısa saç kullanmak zorunda kalabilirsin. Bazen istediğin kadar tedavi al. Maalesef çözüm olmuyor.

Top Bottom