Neler Yeni

Erken yaşta saçım beyazladı…

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
genelde genetik oluyor doktora gitmene gerek yok psikolojik bi durumun olduğunu düşünmüyorsan. 15 yaş çok erken bi yaş değil

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
en azindan kel olmuyorsun dosr millet simdi beyaza boyatiyor bosver benim sacimda dökülmese beyazlasa keske 😂

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
en azindan kel olmuyorsun dosr millet simdi beyaza boyatiyor bosver benim sacimda dökülmese beyazlasa keske 😂
O da yakın gibi kanka ya geçen sene çok saçım dökülüyordu bu aralar azaldı ama bilmiyorum artık

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Müjdemizi İsteriz! Uzmanlar Kel Erkeklerin Diğer Erkeklere Göre Daha Seksi ve Zeki Görüldüklerini Açıkladı.
Barry Üniversitesi'nden Dr. Frank Muscarella'nın öncülüğünde yapılan bir araştırmada kel erkeklerin diğerlerine kıyasla sosyal hayatta daha baskın olduğu görüldü.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
O da yakın gibi kanka ya geçen sene çok saçım dökülüyordu bu aralar azaldı ama bilmiyorum artık
her insanin günlük 100 200 tel saci dokulmesi normaldie. ben 15 yasindaydim sacim dokulmeye basladiginda lise 1 dim genetik. bu dökülmeyle liseyi cikamam diyordum yas 27 olacak gene bu yaslara getirdi ama o ler açıldı yani kafaya takma hemen bitmiyor genetik dokulme bile olsa sen hayatini yaşa bosver saçı tüyü. Sağlığın yerinde olsun yeter

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Kılda keramet olsa kesip niye atıyorsun.
Saçsız kalmamaya değil, parasız ve sağlıksız kalmamaya takmak lazım.

Top Bottom