Gerekmez sana tavsiyem daha az düşün15 Yaşındayım saçımı kuruturken bir telinin beyaz olduğunu gördüm. Sizce normal mi doktora gitmem gerekir mi : )
Türkiye de yaşıyorsun normal.15 Yaşındayım saçımı kuruturken bir telinin beyaz olduğunu gördüm. Sizce normal mi doktora gitmem gerekir mi : )
Genetik olurda 15 yaşındada ne bileyim hiç görmedimErken beyazlama genetik diye biliyorum
maalesefTürkiye de yaşıyorsun normal.
O da yakın gibi kanka ya geçen sene çok saçım dökülüyordu bu aralar azaldı ama bilmiyorum artıken azindan kel olmuyorsun dosr millet simdi beyaza boyatiyor bosver benim sacimda dökülmese beyazlasa keske
her insanin günlük 100 200 tel saci dokulmesi normaldie. ben 15 yasindaydim sacim dokulmeye basladiginda lise 1 dim genetik. bu dökülmeyle liseyi cikamam diyordum yas 27 olacak gene bu yaslara getirdi ama o ler açıldı yani kafaya takma hemen bitmiyor genetik dokulme bile olsa sen hayatini yaşa bosver saçı tüyü. Sağlığın yerinde olsun yeterO da yakın gibi kanka ya geçen sene çok saçım dökülüyordu bu aralar azaldı ama bilmiyorum artık