Neler Yeni

Erol Bulut Mesut Ozil i ilk 11 de baslatmayarak hata mı yapıyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
ya işte teknik direktörümüzün düşüncesi ne ise o olur. Bence Mesut FB ile gayet özleşti ama hala inatla yedek kulübesinde bekliyor adam
Mesut'u başlatsa zaten yanında ona destek olacak Sosa var. Galatasaray maçınca gördük Mesut ile Sosa paslaşmaları umut gibiydi. Mesut evet Galatasaray maçınca bir an önündeki topa koşamadı nefesi kesilmişti fakat yorulunca zaten işaret eder çıkar. Bu maçı kaybedersek sanırım taraftar artık istifa et kurtulalım der.

Ve bu gidişle Mesut'un düşünce yapısı da değişiyor. Adam maç kazanmak güç katmak için geldi joker yedek olmak için değil bu gidişle yatacak duruma gelecek.
Yediler Şuan golü
Oh çok güzel oldu
Adam yedek kalmak için gelmedi buraya

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ya işte teknik direktörümüzün düşüncesi ne ise o olur. Bence Mesut FB ile gayet özleşti ama hala inatla yedek kulübesinde bekliyor adam
Bu adam 2 haftadan fazladır bizde üstüne Mesut'a zaten hazırlan bize geleceksin mesajını da vermişler Arsenal'de iken çalışmıyor muydu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi bu maçı kaybedersek Erol Bulut'un artık fişini kesmeliler. Ali Koç en çok bilen kişi bir işte hata yapanlara o da kızıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Mesut'u başlatsa zaten yanında ona destek olacak Sosa var. Galatasaray maçınca gördük Mesut ile Sosa paslaşmaları umut gibiydi. Mesut evet Galatasaray maçınca bir an önündeki topa koşamadı nefesi kesilmişti fakat yorulunca zaten işaret eder çıkar. Bu maçı kaybedersek sanırım taraftar artık istifa et kurtulalım der.

Ve bu gidişle Mesut'un düşünce yapısı da değişiyor. Adam maç kazanmak güç katmak için geldi joker yedek olmak için değil bu gidişle yatacak duruma gelecek.
bence artık istifa geldi gol..

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Bu adam 2 haftadan fazladır bizde üstüne Mesut'a zaten hazırlan bize geleceksin mesajını da vermişler Arsenal'de iken çalışmıyor muydu acaba?

Dediğim gibi bu maçı kaybedersek Erol Bulut'un artık fişini kesmeliler. Ali Koç en çok bilen kişi bir işte hata yapanlara o da kızıyor.
Bu adam ilk 11 olmalı
Ve Erol Bulut un bir an önce yollanmali
Erol Bulut tan ne kadar çabuk kurtulurlar o kadar iyi

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Atın Erol'u ;getirin Daum'u ya da Yılmaz Vuralı bari hocalar oyuncuları azarlasınlar.

kırmızı yediniz aga USTA FBLİLER HEPTEN KAYBEDİYOR USTA
Dostum sana soruyorum Fenerli'nin ne zaman yüzü güldü? :cry:

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
kırmızı yediniz aga USTA FBLİLER HEPTEN KAYBEDİYOR USTA
ya yemin ederim bari erol bulut karakterini düşürmeden kendim istifa ediyorum dese vallaha sıkıldık bak deli gibi harcama transferler yapıldı şuan süper lig in en iyi kadrosunu kuracak potansiyelimiz var. Takımı yöneten adam mahalle maçı kadrosu kuran insanlar gibi :(

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Atın Erol'u ;getirin Daum'u ya da Yılmaz Vuralı bari hocalar oyuncuları azarlasınlar.

Dostum sana soruyorum Fenerli'nin ne zaman yüzü güldü? :cry:
Erol oldukça yüzü daha gülmeyecek

ya yemin ederim bari erol bulut karakterini düşürmeden kendim istifa ediyorum dese vallaha sıkıldık bak deli gibi harcama transferler yapıldı şuan süper lig in en iyi kadrosunu kuracak potansiyelimiz var. Takımı yöneten adam mahalle maçı kadrosu kuran insanlar gibi :(
Feneri Erol Bulut bitiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,203
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom