Anakartın nedir?Usbye rusuf ile windows 11 yazdırdım ve error bios/legacy boot of uefi-only media bu hatayı aldım nasıl çözebilirim ?
Alıntıyı görüntüle
HP Laptop mu?84a6 yazıyor
BIOS'a girip Boot sekmesinin fotoğrafını atar mısın?Evet.
BIOS'u güncelleştirdin mi hiç? Belki yeri değişmiştir. BIOS'a girip tüm sekmelerin fotoğrafını atar mısın?Eskiden format atmadan önce boot menüsü vardı şimdi bugün yine format atmaya çalıştığımda boot menüsünün olmadığnı gördüm.
Beklettiğim için özür dilerim hocam system configuration kısmına girdim altta boot optionsu gördüm ona girdiğimde bu sayfa geldi fakat çalışmıyor sadece os boot manager var değiştirmeye çalıştığımda hiç bir şey olmuyor birde usbmin ismide görünmüyor o kısımdaBIOS'u güncelleştirdin mi hiç? Belki yeri değişmiştir. BIOS'a girip tüm sekmelerin fotoğrafını atar mısın?
Hocam RUFUS üstünden GPT olarak yazdırdın dimi? Acaba sen Boot menüsünde UEFI ....... (flash bellek) yazanı seçiyorsun dimi?Beklettiğim için özür dilerim hocam system configuration kısmına girdim altta boot optionsu gördüm ona girdiğimde bu sayfa geldi fakat çalışmıyor sadece os boot manager var değiştirmeye çalıştığımda hiç bir şey olmuyor birde usbmin ismide görünmüyor o kısımda
evet hocam rufus üzerinden yazdırırken gpt olarak yazırıyorum hatta 2 kere denedim birde shifte basılı tutarak yeniden başlattım aygıtlara girdim orda efi usb bellek isminde aygıt vardıHocam RUFUS üstünden GPT olarak yazdırdın dimi? Acaba sen Boot menüsünde UEFI ....... (flash bellek) yazanı seçiyorsun dimi?
BIOS ayarların doğru hocam. Bir de Boot menüyü atar mısın? (USB belleğini seçtiğin ekran)evet hocam rufus üzerinden yazdırırken gpt olarak yazırıyorum hatta 2 kere denedim birde shifte basılı tutarak yeniden başlattım aygıtlara girdim orda efi usb bellek isminde aygıt vardı