Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 760
- Bütçe
- 3000
arkadaş başlıktaki iki mouse arasından kaldım sizce hangisi alınır ? veya baika öneri varmı atk serisi mchose serisinden falan önerdiğiniz varmı ?
https://wraithesports.com/products/rawm-sh01-pro-wireless-mouse bu baya dikkatimi çekti hotswap var viper v3 pro shapei ama markayı kullanmadığım için yorum yapamayacağımarkadaş başlıktaki iki mouse arasından kaldım sizce hangisi alınır ? veya baika öneri varmı atk serisi mchose serisinden falan önerdiğiniz varmı ?
birde bütün modellere 1 model dışında Nordic 52840 dayamışlar https://wraithesports.com/products/rawm-leviathan-v4-wireless-mouse bunda yeni nordiclerden varScyrox geç bir kere, rawm benim de gözüme çarptı fiyatları güzel fix mchose önerimi yapıcam
![]()
MCHOSE A7 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse
MCHOSE A7 Serisi, yüksek performanslı oyun ve verimli ofis kullanımı için tasarlanmış birinci sınıf bir kablosuz oyun mouse’udur.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE A5 Ultra Blue Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE L7 Ultra Black Kablosuz Gaming Mouse
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-7)
Mchose G3, 8000Hz yoklama hızı sunar ve ortalama 1,25 ms gibi düşük bir gecikme süresiyle her eylemin anında ekrana yansıtılmasını sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE M7 Ultra Beyaz 8K Gaming Mouse
MCHOSE M7 serisi, TOPSPEED kablosuz iletim teknolojisini kullanan üç modlu bağlantı özelliğine sahiptirwww.gaming.gen.tr
Tutuşuna göre bunlardan birini tercih edebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
MCHOSE A5 Ultra vs MCHOSE A7 Ultra vs MCHOSE G3 Ultra vs MCHOSE L7 Ultra vs MCHOSE M7 Ultra - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1300 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
https://wraithesports.com/products/rawm-sh01-pro-wireless-mouse bu baya dikkatimi çekti hotswap var viper v3 pro shapei ama markayı kullanmadığım için yorum yapamayacağım
mchosede kafam 2 modele gidiyor l7 pro ve l7 ultra ama max 3000 vereceğim dahası çıkar ama ben israf gibi görüyorum ve abartmamak istiyorum. neden scyrox önermiyorsun bana kusurlu ürün geldi iade ettim ama mouse hoşuma gitmedi şekil olarak küçük geldi demek ben büyük mouselere alışmışım wriathte scyrox stoğu yok gelse v6 siyah alırım ama. bu sh01in swar incelemesini yapmıştı baya küçük ama hotswap olması mükemmel özellik... son attığında müthiş ama dediğim gibi 3000 üzeri vermeyi düşünmüyorum.Scyrox önermiyorum, rawm benim de gözüme çarptı fiyatları güzel fix mchose önerimi yapıcam
![]()
MCHOSE A7 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse
MCHOSE A7 Serisi, yüksek performanslı oyun ve verimli ofis kullanımı için tasarlanmış birinci sınıf bir kablosuz oyun mouse’udur.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE A5 Ultra Blue Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE L7 Ultra Black Kablosuz Gaming Mouse
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-7)
Mchose G3, 8000Hz yoklama hızı sunar ve ortalama 1,25 ms gibi düşük bir gecikme süresiyle her eylemin anında ekrana yansıtılmasını sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE M7 Ultra Beyaz 8K Gaming Mouse
MCHOSE M7 serisi, TOPSPEED kablosuz iletim teknolojisini kullanan üç modlu bağlantı özelliğine sahiptirwww.gaming.gen.tr
Tutuşuna göre bunlardan birini tercih edebilirsin.
![]()
MCHOSE A5 Ultra vs MCHOSE A7 Ultra vs MCHOSE G3 Ultra vs MCHOSE L7 Ultra vs MCHOSE M7 Ultra - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1300 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
https://wraithesports.com/products/rawm-sh01-pro-wireless-mouse bu baya dikkatimi çekti hotswap var viper v3 pro shapei ama markayı kullanmadığım için yorum yapamayacağım
birde bütün modellere 1 model dışında Nordic 52840 dayamışlar https://wraithesports.com/products/rawm-leviathan-v4-wireless-mouse bunda yeni nordiclerden var
scyrox build quality hoşuma gitmiyor iyi değil bencemchosede kafam 2 modele gidiyor l7 pro ve l7 ultra ama max 3000 vereceğim dahası çıkar ama ben israf gibi görüyorum ve abartmamak istiyorum. neden scyrox önermiyorsun bana kusurlu ürün geldi iade ettim ama mouse hoşuma gitmedi şekil olarak küçük geldi demek ben büyük mouselere alışmışım wriathte scyrox stoğu yok gelse v6 siyah alırım ama. bu sh01in swar incelemesini yapmıştı baya küçük ama hotswap olması mükemmel özellik... son attığında müthiş ama dediğim gibi 3000 üzeri vermeyi düşünmüyorum.