Scyrox V6 Mouse Hakkında Tavsiye ve Yorumlar

EmirG.

80+
Reaksiyon skoru
0
Yıllardır klasikleşmiş A101 mouselarını kullanan birisi olarak ilk defa görece kaliteli bir mouse almayı planlıyorum. İlk başta Attack Shark R1 ile başlayan mouse arayışımın sonunda Scyrox V6'da karar kıldım sanırım. Bundan önce Attack Shark X3 ve X11, Mchose L7 Pro, Vxe R1 Pro ve Mad R, ATK Blazing Sky F1, Darmoshark M3 Pro olmak üzere pek çok mouse'u az çok inceledim ve genel yorumlarına baktım. En sonunda hem bütçeme hem de zevkime uygun olduğunu düşündüğüm Scyrox V6'yı almaya karar verdim ancak yine de sizlere danışmak istedim.

Palm grip ve claw grip arasında bir tutuşum var, oyundan oyuna değişiyor. Hafif, uzun süreli kullanımda problem çıkartmayacak ve en fazla 3000 TL civarlarında bir mouse istiyorum. Şu an aktif olarak Everest SM-GX19 ANGART mouse kullanıyorum. Scyrox ile ilgili bazı forumlarda skatezler için çok kaliteli değil, çabuk aşınıyor tarzında yorumlar yapılmış ancak benim gibi uzun yıllar kötü mouselar kullanmış birisinin bu farkları anlayabileceğini düşünmüyorum şahsen. Bu konuda tavsiyeniz veya mouse öneriniz var mıdır?

v8 aldım iade ettim malzeme kalitesi hoşuma gitmedi ben de alternatif bakıyorum şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri