Max imre
80+ Bronze
Suriyeli miydi?Bir parça ekmek alırız diye girdik de girmez olaydim. Allah'tan ayran dağıtan bir abla beni gördü de, elimiz boş dönmedik.
Suriyeli miydi?Bir parça ekmek alırız diye girdik de girmez olaydim. Allah'tan ayran dağıtan bir abla beni gördü de, elimiz boş dönmedik.
Telefondayim o yüzdenDüzgün yazmıyon sonra yanlış anlıyoruz
Filmden bahsediyor. İlk arınma gecesi filmini(2018) öneririm size onu izleyin. O filmde arınma gecesinin nasıl başladığını da gösteriyor.arınma gecesinin olayı ne oluyor?
Kremlin sözcüsü dimitri peskov(kendisi aslında türkolog) ''İstanbul Arapça konuşmaya başlamış'' demişti bir ara.İstanbul Arap şehrine dönmüş maalesef birde bunlar savunan varsa ya cahildir veya beynsiz tekidir.
Marmara park a gittin arkadaşlarımla Türk yoktu hepsi arapİstanbul Arap şehrine dönmüş maalesef birde bunlar savunan varsa ya cahildir veya beynsiz tekidir.
Kurban bayramı zamanı da hint vs türk kavgası çıkardı 1300 sonlarına geri dönmüş olurduk ne güzel.Hindistanlılar gelse aşırı komik olmaz mı yerde kocaman bok parçaları olurdu
Meksikalı gelseydi nasıl olurdu acaba? Katkıları olur muydu?Hindistanlılar gelse aşırı komik olmaz mı yerde kocaman bok parçaları olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marmara park a gittin arkadaşlarımla Türk yoktu hepsi arap
Esenyurtla Beylikdüzü arasındaki köprü suriye ile Türkiye sınırı
Türkiye asimile oluyor anlamış değilim.Hindistanlılar gelse aşırı komik olmaz mı yerde kocaman bok parçaları olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marmara park a gittin arkadaşlarımla Türk yoktu hepsi arap
Esenyurtla Beylikdüzü arasındaki köprü suriye ile Türkiye sınırı