Neler Yeni

Eşi ölmüş muhabbet kuşu sahiplendim ne yapmalıyım?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Hocam tek kanadı sol kanadı sıkıntılı götürdüğüm pet shopdaki abi bak diyip kanadının o kısmını bana da gösterdi dokundum nasıl anlatsam ki böyle her yeri sorunsuz düz ama bir yerinde yukarıya tümsek olmuş gibi kendimce karalar resim atarım aklınızda canlansın diye. Zaten günlük çıkarmayı ve ilgilenmeyi düşünüyorum tâbi yine diğer kuşlarla aynı odaya çıkartırım belki kaynaşırlar. O resimdeki çizgilerin kanat olduğunu varsayalım o diğerlerinden farklı olan çizgi gibi bir kısım var sol kanadında bak orası insanlardaki gibi birleşmiş buna yapacağın başka bir şey yok dedi pet shopdaki abi ama tam olarak bilmiyorum biraz gözlemleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu kısma dokununca kuşun tepkisi ne oluyor? Kaçmaya mı çalışıyor ses falan çıkarıyor mu bağırır gibi?
Bu arada kuş ötmeye başladı mı? Hala sessiz mi duruyor.
Normal dururken durumu nasıl, uyukluyor mu gözleri açık mı, tüyleri kabarık mı, kanat titretme var mı, nefes alıp vermesi nasıl hızlı mı yavaş mı? Parmağınızı gagasına uzatınca tepkisi ne oluyor ısırıyor mu yoksa kaçıyor mu ya da oynuyor mu hafif ısırır gibi veya boynunu kaşıtmaya çalışıyor mu?

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Peki bu kısma dokununca kuşun tepkisi ne oluyor? Kaçmaya mı çalışıyor ses falan çıkarıyor mu bağırır gibi?
Bu arada kuş ötmeye başladı mı? Hala sessiz mi duruyor.
Normal dururken durumu nasıl, uyukluyor mu gözleri açık mı, tüyleri kabarık mı, kanat titretme var mı, nefes alıp vermesi nasıl hızlı mı yavaş mı? Parmağınızı gagasına uzatınca tepkisi ne oluyor ısırıyor mu yoksa kaçıyor mu ya da oynuyor mu hafif ısırır gibi veya boynunu kaşıtmaya çalışıyor mu?
Tepki vermiyor pek dokununca. Arada ötüyor sanırım değerleri ile konuşuyor. Normal diğerleri gibi duruyor. her şey normal kanadı hariç. Merak etmeyin elimdeki imkanlarla bakıyorum ona. Boynunu kaşıtmıyor elimi yavaşça yaklaştırınca kaçmaya çalışıyor olmadı elime atlayıp geri iniyor.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Tepki vermiyor pek dokununca. Arada ötüyor sanırım değerleri ile konuşuyor. Normal diğerleri gibi duruyor. her şey normal kanadı hariç. Merak etmeyin elimdeki imkanlarla bakıyorum ona. Boynunu kaşıtmıyor elimi yavaşça yaklaştırınca kaçmaya çalışıyor olmadı elime atlayıp geri iniyor.
Dokununca tepki vermiyorsa belki acımıyordur o kısım o zaman. Duruşu normalse güzel hastalık belirtisi yok yani. Sessizlik normal şu an. Daha ilk defa gördüğü bir yere geldi. Siz de ben de ilk defa bir yere girsek sessiz dururuz yani. Şu an tanısın etrafı biraz. Ara ara tek başına dışarı çıkarın diğer kuşlar içeride dursun. Tek takılsın evi keşfetsin belki uçmaya çalışır.

Top Bottom