kaça gider makul bi fiyat verin hocamsat bence
bencede 1500e gidemez şimdi düşündümde 1000e gider 350 ye falan çok ucuz oyun açabiliyormulş bide üstüyok ya ederinden az söylüyorsun sakın bu kişinin aklına uyma sistemi kelepir fiyatına sattırmaya çalışıyor ederi 3500₺bence şaka bir yana o ssitem max 200₺ eder monitör varsa 500₺ açılır pazarlıkla min 350 ye düşülr monitörün özellikleri önemli ama istersen upgrade edip biraz daha iyi oyunları oynayabilecek şekilde idare edebilirsin anakartın modelini yazarsan ve bütçe belirtirsen upgrade için birşeyler bakabilirim
monıtor oldukça iyi durumda eğer satamazsam ben kullanıcam yeni sistemdebencede 1500e gidemez şimdi düşündümde 1000e gider 350 ye falan çok ucuz oyun açabiliyormulş bide üstü
ne monitör varsa diye 1500 demiştimde 1000 net gider bence
1250den aç benxcemonıtor oldukça iyi durumda eğer satamazsam ben kullanıcam yeni sistemde
klavye mouse seti dahi vericem para etmese bile olsun
al fişe tak kullan
inşallah satarım
pazarlık falan istersen 1200 1150 düşür dfaha düşürme1250den aç benxce
1000 e letgo ya koyuyorum 900 e bırakırım alan olursa1250den aç benxce
Mesaj otomatik birleştirildi:
pazarlık falan istersen 1200 1150 düşür dfaha düşürme
çevremde denk gittiği an vericemDurumu olmayan bir aileye verebilirsin .
Senin kararın sahibindenede koy1000 e letgo ya koyuyorum 900 e bırakırım alan olursa
eğer satamazsam yeni pc için monıtor olarak kullanıcamSat yada ekran panelini değerlendirmeyi deneyebilirsin
Panelin bağlantılarını çıkar ve şu ürünü yada benzer ürünü satın al
LCD Denetleyici Kartı DIY Montaj Kit 1366x768 15.6 İnç LP156WH4 (TL) (A1) LED Ekran Ekran
Yalnızca US$22.99, en iyi LCD Denetleyici Kartı DIY Montaj Kit 1366x768 15.6 İnç LP156WH4 (TL) (A1) LED Ekran online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
Panelinin girişindeki yer 30 pinli mi 40 pinli mi kontrol et ona göre al bunu bu 40 pinli
Gerekli bağlantıları yaptıktan sonra al sana VGA HDMI AV destekli monitör
Böyle mukavva ile falan kasasını da yaparsın oh mis
Buna bakabilirsin
1366x768 ile pek güzel bir deneyim yaşamayabilirsin. 2. monitör olarak iş görür amaeğer satamazsam yeni PC için monıtor olarak kullanıcam
şimdilik idare eder
ilerde de 2.monitör olarak kullanırım