dönüştürücü kullanabilirsin ama dönüştürücüler tehlikeli diye biliyorum.Çok eski bir Casper monitörüm var 2. ekran olarak kullanmak istiyorum üstünde sadece VGA girişi var. Ekran kartında malesef VGA yok acaba eski olduğu için anakart üzerinde VGA'dan görüntü alabilir miyim?
İşlemcinin dahili grafik biriminden alırsın görüntüyü diye biliyorum. İntelde F/KF serisi değilse işlemcin alabilirsin anakarttan. AMD'de G ibaresi bulunmalı. Örneğin: 12700/12700K ya da 5600G gibi.Çok eski bir Casper monitörüm var 2. ekran olarak kullanmak istiyorum üstünde sadece VGA girişi var. Ekran kartında malesef VGA yok acaba eski olduğu için anakart üzerinde VGA'dan görüntü alabilir miyim?
i511400F'in gözleri yaşlı, teşekkür ederim..İşlemcinin dahili grafik biriminden alırsın görüntüyü diye biliyorum. İntelde F/KF serisi değilse işlemcin alabilirsin anakarttan. AMD'de G ibaresi bulunmalı. Örneğin: 12700/12700K ya da 5600G gibi.
Rica ederim.i511400F'in gözleri yaşlı, teşekkür ederim..
Neden hocam, şuan vga monitörümü dönüştürücü ile kullanıyorum 1.5 senedir bir sıkıntı yaşamadım.dönüştürücü kullanabilirsin ama dönüştürücüler tehlikeli diye biliyorum.