Neler Yeni

Eski bir monitörden anakart VGA'sı ile görüntü alabilir miyim?

Opehlia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
Çok eski bir Casper monitörüm var 2. ekran olarak kullanmak istiyorum üstünde sadece VGA girişi var. Ekran kartında malesef VGA yok acaba eski olduğu için anakart üzerinde VGA'dan görüntü alabilir miyim?

Çok eski bir Casper monitörüm var 2. ekran olarak kullanmak istiyorum üstünde sadece VGA girişi var. Ekran kartında malesef VGA yok acaba eski olduğu için anakart üzerinde VGA'dan görüntü alabilir miyim?
dönüştürücü kullanabilirsin ama dönüştürücüler tehlikeli diye biliyorum.

İşlemcinin dahili grafik biriminden alırsın görüntüyü diye biliyorum. İntelde F/KF serisi değilse işlemcin alabilirsin anakarttan. AMD'de G ibaresi bulunmalı. Örneğin: 12700/12700K ya da 5600G gibi.

ekran kartını taktığınızda anakarttan görüntü alamazsınız. Ekran kartında dvi/hdmi çıkışları vardır muhtemelen. ikinci ekran için bir vga dönüştürücü almanız gerek.

dönüştürücü kullanabilirsin ama dönüştürücüler tehlikeli diye biliyorum.
Neden hocam, şuan vga monitörümü dönüştürücü ile kullanıyorum 1.5 senedir bir sıkıntı yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,552
Üyeler
173,395
Son üye
yeat52
Geri