Neler Yeni

Yardım Eski haline nasil getirebilirim

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Yakın zamanda imzaladı sistemi aldım . Uzun bir şekilde kullanamadım şehir dışında okuyorum geçenlerde bir slayt hazırladım office'den ama masaüstüne powerpoint dosyasi olarak atamadım ( hayatımda pc ile ilk defa deneyimlerimi sunuyorum linclemmek istemem) sonra düşündüm vip office'nin crackli versiyonunu mu kursam babam bir eleman çağırdı sözde biliyordu işte bir şeyler yaptı ardından daha önce hiç almadım memory management hatasi almaya başladım yine okuldayım pc'ye format atmışlar ve w10 doğru yuklenememis ve yine aynı hatayı almaya devam ediyorum uygulama indirdiğimiz uygulama açılmıyor ve yazılımsal bir hata olduğunu söylüyorlar. Ne yapmam lazım lütfen ilgilenirseniz sevinirim

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir
Yakın zamanda imzaladı sistemi aldım . Uzun bir şekilde kullanamadım şehir dışında okuyorum geçenlerde bir slayt hazırladım office'den ama masaüstüne powerpoint dosyasi olarak atamadım ( hayatımda pc ile ilk defa deneyimlerimi sunuyorum linclemmek istemem) sonra düşündüm vip office'nin crackli versiyonunu mu kursam babam bir eleman çağırdı sözde biliyordu işte bir şeyler yaptı ardından daha önce hiç almadım memory management hatasi almaya başladım yine okuldayım pc'ye format atmışlar ve w10 doğru yuklenememis ve yine aynı hatayı almaya devam ediyorum uygulama indirdiğimiz uygulama açılmıyor ve yazılımsal bir hata olduğunu söylüyorlar. Ne yapmam lazım lütfen ilgilenirseniz sevinirim
format at
Mesaj otomatik birleştirildi:

👍

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Windows 10 indirme aracıyla usb ye windowsu yazdır sonra format at

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi ne yapıldığını bilmediğiniz için zor tek yapabileceğiniz o günün öncesine geri yükleme yapabilirsiniz
Eyw kral ilgin için sağol şimdi daha bilgili Bi eleman bulduk format artıracağız sana teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom