Neler Yeni

eski harddiskimi nasıl kullanabilirim

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
eski bir samsung harddiskim var eski pc bozulunca söktüm. Bu harddiki yeni pc de kullanmak istiyorum fakat içinde windows falan var ayrıca silinmemesi gereken önemli şeylerde var . içindeki windowsu silip kullanmak istiyorum nasıl yapıcam bunu

eski bir samsung harddiskim var eski pc bozulunca söktüm. Bu harddiki yeni pc de kullanmak istiyorum fakat içinde windows falan var ayrıca silinmemesi gereken önemli şeylerde var . içindeki windowsu silip kullanmak istiyorum nasıl yapıcam bunu
imzanızdaki sistem gerçekten sizinmi

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HoYeon Jung

80+ Gold
imzanızdaki sistem gerçekten sizinmi
Konuyla alakasını göremedim, ayrıca neden olamasın ki? Demek ki hak etmiş ve almış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla Windows, anakarta yazılıyor. O nedenden dolayı pek sıkıntı etmez.

ReDanger

80+ Bronze
Konuyla alakasını göremedim, ayrıca neden olamasın ki? Demek ki hak etmiş ve almış.

Bildiğim kadarıyla Windows, anakarta yazılıyor. O nedenden dolayı pek sıkıntı etmez.
3000 mesaj yaptın ha😁
Forumda en çok yardımcı olanlardan birisin helal olsun😘

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz

yani harddsiki pcye takarsam sorun olmaz ? ama içindeki herşeyi silmek istemiyorum önemli şeyler var sadece windows silinse yeter bunu nasıl yapıcam

HoYeon Jung

80+ Gold
yani harddsiki pcye takarsam sorun olmaz ? ama içindeki herşeyi silmek istemiyorum önemli şeyler var sadece windows silinse yeter bunu nasıl yapıcam
Dediğim gibi, benim bildiğim kadarıyla Windows anakarta falan kuruluyor gibi bir olay var. Ayrıca siz biostan Windows kurulu olan SSD'nizi seçersiniz, HDD'de Windows olsa da bir şey olmaz.

3000 mesaj yaptın ha😁
Forumda en çok yardımcı olanlardan birisin helal olsun😘
Teşekkür ederim 😘😘

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Dediğim gibi, benim bildiğim kadarıyla Windows anakarta falan kuruluyor gibi bir olay var. Ayrıca siz biostan Windows kurulu olan SSD'nizi seçersiniz, HDD'de Windows olsa da bir şey olmaz.

Teşekkür ederim 😘😘
nasıl seçeceğim peki onu biosa girdiğimde ne yapmam gerek

Teşekkür ederim 😘😘
sadece sorduk seninmi diye o sisteme göre koyulabilirmi diye sorcaktım seni kçatır görüyom bya kızgınsın :D

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
nasıl seçeceğim peki onu biosa girdiğimde ne yapmam gerek
Boot menüsünden en üste windows kurulu olan ssdyi çıkarman gerekiyor. HDD yi taktığınız zaman içindeki gerekli şeyleri başka bir depolama birimine aktar. Ondan sonra da isteğine bağlı olarak biçimlendirip kullanabilirsin.

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Windows'u silerek

Şaka Maka silmeden de kullanabilirsin tüm bilgilerini. PC açıldığında işletim sistemi seçeneği çıkar. Veya direkt bios'tan varsayılan kar yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,920
Üyeler
163,904
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom