kasa eski değil ancak sadece 1 tane egzoz fanı var kendiniz ayrı fan almanız gerekliVatan'da uygun bir fiyata Asus RTX 4060 White ve 12400f'li bir pc gördüm ama kasası eskiydi. Görüntüsünden dolayı değil de bu bilgisayarın içini soğutması açısından tereddüt ediyorum.
kasayı değiştirebilirsinVatan'da uygun bir fiyata Asus RTX 4060 White ve 12400f'li bir pc gördüm ama kasası eskiydi. Görüntüsünden dolayı değil de bu bilgisayarın içini soğutması açısından tereddüt ediyorum.
ve alınabilir bir kasaVatan'da uygun bir fiyata Asus RTX 4060 White ve 12400f'li bir pc gördüm ama kasası eskiydi. Görüntüsünden dolayı değil de bu bilgisayarın içini soğutması açısından tereddüt ediyorum.
Kasa değiştirme seçeneği sadece renk olarak beyazı var.kasayı değiştirebilirsin
Hocam pek bilmiyorum genelde düz ince şekilde olur da kasalar.eskı kasa dedıgın asus ap201 matx bı kasa
dogru oyle olur ama bu kasayı tercıh etmeyın sıstem lınkını atarmısınızKasa değiştirme seçeneği sadece renk olarak beyazı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam pek bilmiyorum genelde düz ince şekilde olur da kasalar.
anladım bu kasa ile kullanırsınız sonrasında güzel bir kasa alabilirsin sonra da bu kasayı satarsınKasa değiştirme seçeneği sadece renk olarak beyazı var.
Hocam pek bilmiyorum genelde düz ince şekilde olur da kasalar.
Kasa iyidir, mesh zaten her tarafı işini görür. Ama fiyatı nedir ? Eğer 20k altındaysa alınırVatan'da uygun bir fiyata Asus RTX 4060 White ve 12400f'li bir pc gördüm ama kasası eskiydi. Görüntüsünden dolayı değil de bu bilgisayarın içini soğutması açısından tereddüt ediyorum.
mesh ama psu yerı onde pek anlamı yokKasa iyidir, mesh zaten her tarafı işini görür. Ama fiyatı nedir ? Eğer 20k altındaysa alınır
https://www.vatanbilgisayar.com/int...m-r-rtx4060-white-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html akıl alır gibi değil ucuz diye millet alacak ama sistemin fiyatını 2 katına çıkartmışlar. 4070 Super'li sistem bile daha ucuz kalmış bunun yanında.dogru oyle olur ama bu kasayı tercıh etmeyın sıstem lınkını atarmısınız
Neden?LİNK?
DOSTUM O SİSTEMİ ALIRSAN YILIN ENO'SU SENSİN HABERİN OLSUN