Neler Yeni

Eski Monitörü Anlık Sistem Performans Takibi Ekranına Çevirmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mig 29
Merhaba,

Kullanmadığım eski bir monitörüm var ve bu monitörü, sistem performans verilerini (CPU, GPU, RAM kullanımı, sıcaklık gibi) anlık olarak takip edebileceğim bir ekrana dönüştürmek istiyorum. Monitörün sadece VGA girişi olduğunu belirtmek isterim. Ayrıca, her bilgisayar açıldığında bu performans verilerinin otomatik olarak görüntülenmesini sağlamak istiyorum.

Aşağıda sistem özelliklerimi belirtiyorum, bu bilgilere göre uygun bir yazılım veya donanım önerisi arıyorum:

İşlemci: AMD Ryzen 7 8700f
RAM: Crucial DDR5 16gb 6000Mhz Tek kanal ( sistemi dual channel yapmak için aynı ramden bir tane daha aldım bugün fakat henüz takacak vaktim olmadı)
GPU: Palit NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16 gb
Anakart: Asus B650M-R
İşletim Sistemi: Windows 11

Yardımcı olabilecek biri varsa, önerilerini bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap verebilecek birileri yok sanırım?

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alperen Yılmaz
windows başladığında mı anakart açıldığında mı gözükmesi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mig 29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fark etmez gözüksün yeter ama tercihim anakart açıldığında tabiiki

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Mert
Bunun için birçok uygulama mevcut. Sırf bunun için ikinci bir monitör bağlayıp, ekran kartını yormuş olmaz mıyız ? Vga çevirici vs. cabası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mig 29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elimde boşta monitör var ve bazen render alırken ya da tasarım yaparken sistemi ne kadar zorladığımı anlık görme ihtiyacı duyuyorum, vga çevirici var zaten fakat ben uyguluma formunda olan yazılımlardan değil de direk biostan veri çekebilecek bişeyler istiyorum

Top Bottom