Neler Yeni

Eski nesil insanlara bu kadar ozlem duymam anormal birseymi

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ahmet köklü
18 yasindayim bundan 90 150 yil once osmanli vardi turkiye kuruldu o zaman yasayan insanlar tek tek gitti kimisi 2000 li yillarda vefat etti kimisi simdi yasiyormu bilmiyorum ama o insanlarin zamaninda dogamadigim icin kalbimde bir baski var gibi hissediyorum o zamanki yasananlari o insanlar muhabbetleri konusmalari dusunceleri ve gelecek hakkinda dusuncelerini yuz yuze onlarla konusmak isterdim. Ve su anki insanlarimiza bakinca o zamanda bu zamana geldik ve su anki nesili gorseler diyecekleri karşısinda ağlardim. Kalbim zincirlenmis kilitlenmis gibi hissediyorum neden boyle oluyor. Daha cok ben su anki teknolojiyi ve olusumlari sevemiyorum cocuklugumdan beri hep bir eski mazi merakim var. Koyde yasarken mutluydum cunku koy eski yerlesim yerlerinden olustu ve koyde yillarca yasamis bir insanim. Su anda 5 yildir sehirdeyim ve kucuk bir sehirde yasamama ragmen burada bile icim rahat etmiyor.
Gecen su müzigi dinleyip hic mimik oynatmadan gozumden hunharca yas akmisti utaniyorum bunu soylerken ama boyle... kendimi garip hissediyorum muzik şu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Yuzarsef
Sen insanları değiştirmek istiyorsun farklı bişi değil şu an ki insanlar vasat bende önceden konuşan biriydim sonra bozdum konuşmuyorum artık çoğu insanla. Kaliteli insan yok piyasada olanlarda konuşmuyor zaten. Yakında düzeliriz.

Hanaz

80+ Gold
Sen insanları değiştirmek istiyorsun farklı bişi değil şu an ki insanlar vasat bende önceden konuşan biriydim sonra bozdum konuşmuyorum artık çoğu insanla. Kaliteli insan yok piyasada olanlarda konuşmuyor zaten. Yakında düzeliriz.
Geçen gün bir cinsiyet çantasından 6 7 tane vozol çıkardı o günden beri artık tamam dedim

Top Bottom