Hocam virüssüz site önerisi istiyorsanız yazın.Zamanda biraz geriye gitmek istedim ve max payne oynamak istiyorum. Fakat steam üzerinden satıştan kaldırmışlar yoksa alacaktım oyunu. Korsan indirmek istemiyorum çünkü bilgisayarıma virüs bulaştırmak istemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz bu oyunu nereden elde edebilirim. Fiyatı önemli değil sadece oynamak istiyorum. Forumda korsan önermek yasak fakat başka yolu yoksa mecbur korsana yöneleceğim o yüzden virüssüz korsan da önerebilirsiniz.
adı nedir sitenin, ben de nfs mw indirmek istiyorum ama bir yere bulamadımVirüs olmadan indirdiğim bir site var hatta 6 senedir kullanıyorum virüs bulaşmadı henüz.
isim nedir özelden söyleyebilir misinizVirüs olmadan indirdiğim bir site var hatta 6 senedir kullanıyorum virüs bulaşmadı henüz.
Yazdımisim nedir özelden söyleyebilir misiniz
O işler öyle olmuyor hocam. Atıyorum X sitesinden oyunu indirdiniz. O X sitesinin sahibi oyunun dosyalarının içerisine kendi virüsü koyduysa geçmiş olsunj.
hocam banada söyleyebilir misiniz özeldenVirüs olmadan indirdiğim bir site var hatta 6 senedir kullanıyorum virüs bulaşmadı henüz.
internet kafede bu oyunu nerden kuruyorlar? onlarda korsan kuruyor hatta didik didik aradıklarını bile sanmam oneindir gibi saçma sapan sitelerden indirip kuruyorlardır. onu da geçtim orjinal bile olsa kopyaladığı dosyalar kendi sisteminde açılmaz hadi onu da geçtim kimin ne yaptığı belli değil o bilgisayarlarda her dosyada virüs bile olabilir.Max payne eski bir internet kafede bulabilirseniz flash bellege aktarın ben pek bilmiyorum max paynede harbi güzel oyun kuzenimin Windows XPli bilgisayarından az oynamadım
banada yazar mısınız ?Yazdım
Max paynenin mobil sürümü varmı ki?Her korsan oyunda virüs olacak diye bir şart yok. Oyunların crack, patch dosyalarını antivirüsler virüs olarak görebiliyor çok normal. Böyle korkularınız varsa güzel bir antivirüs sisteminizde kurulu iken oyun indirip kurun. Bu arada max payne eski oyununun android için olan versiyonunu görmüştüm arkadaşım oynamıştı yıllar önce.
Var. Dead space mobil bile var ama çok eski android sürümleri için mobile özeldi. Yeni android sürümlerinde çalışmıyor.Max paynenin mobil sürümü varmı ki?