Neler Yeni

Eski oyunları virüssüz oynamak ?

121709

80+ Silver
Sağlam bir k0rsan siteden taratıp indirmek tek çare maalesef.

arturo

80+ Silver
Zamanda biraz geriye gitmek istedim ve max payne oynamak istiyorum. Fakat steam üzerinden satıştan kaldırmışlar yoksa alacaktım oyunu. Korsan indirmek istemiyorum çünkü bilgisayarıma virüs bulaştırmak istemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz bu oyunu nereden elde edebilirim. Fiyatı önemli değil sadece oynamak istiyorum. Forumda korsan önermek yasak fakat başka yolu yoksa mecbur korsana yöneleceğim o yüzden virüssüz korsan da önerebilirsiniz.
Hocam virüssüz site önerisi istiyorsanız yazın.

The Semih

80+ Gold
Virüs olmadan indirdiğim bir site var hatta 6 senedir kullanıyorum virüs bulaşmadı henüz.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Y K
O işler öyle olmuyor hocam. Atıyorum X sitesinden oyunu indirdiniz. O X sitesinin sahibi oyunun dosyalarının içerisine kendi virüsü koyduysa geçmiş olsunj.

güncel dosya indirmemek gerek, en az 2 yıllık mediafire dosyaları falan var, onun da çözümü bu :)

1905

80+ Silver

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Berk
Max payne eski bir internet kafede bulabilirseniz flash bellege aktarın ben pek bilmiyorum max paynede harbi güzel oyun kuzenimin Windows XPli bilgisayarından az oynamadım :)
internet kafede bu oyunu nerden kuruyorlar? onlarda korsan kuruyor hatta didik didik aradıklarını bile sanmam oneindir gibi saçma sapan sitelerden indirip kuruyorlardır. onu da geçtim orjinal bile olsa kopyaladığı dosyalar kendi sisteminde açılmaz hadi onu da geçtim kimin ne yaptığı belli değil o bilgisayarlarda her dosyada virüs bile olabilir.

rarbg üzerinden indir hocam virüs falan olmaz en güvenilir tor sitelerinden

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Her korsan oyunda virüs olacak diye bir şart yok. Oyunların crack, patch dosyalarını antivirüsler virüs olarak görebiliyor çok normal. Böyle korkularınız varsa güzel bir antivirüs sisteminizde kurulu iken oyun indirip kurun. Bu arada max payne eski oyununun android için olan versiyonunu görmüştüm arkadaşım oynamıştı yıllar önce.

NRxZero

80+
Her korsan oyunda virüs olacak diye bir şart yok. Oyunların crack, patch dosyalarını antivirüsler virüs olarak görebiliyor çok normal. Böyle korkularınız varsa güzel bir antivirüs sisteminizde kurulu iken oyun indirip kurun. Bu arada max payne eski oyununun android için olan versiyonunu görmüştüm arkadaşım oynamıştı yıllar önce.
Max paynenin mobil sürümü varmı ki?

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue

Ekler

• IMG_20230427_212056.jpg
    IMG_20230427_212056.jpg
    291.5 KB · Hit: 48