kandes22 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 18,106 En İyi Cevap 13 6 Nisan 2020 #40 Berkantto yazmış: brawlhalla oynayın mutlaka online rekabet oyunu zevkli bir oyun Devamı için tıklayın... Bende var fakat nasıl oynandığını çözemedim anlatır mısın?
Berkantto yazmış: brawlhalla oynayın mutlaka online rekabet oyunu zevkli bir oyun Devamı için tıklayın... Bende var fakat nasıl oynandığını çözemedim anlatır mısın?
B Berkantto 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 284 Dahası Reaksiyon skoru 164 İsim berkant toygün 6 Nisan 2020 #41 kandes22 yazmış: Bende var fakat nasıl oynandığını çözemedim anlatır mısın? Devamı için tıklayın... evet oyunda kombolar var şimdi vuruşlar şöyle oluyor 2 kere D basıp sağ tık yaparsanız en güçlü vuruşunu yapıyor sadece sağ tık yaparsanız vuruyor S basılı tutup sağ tık yaparsanız vuruyor oynayarak geliştirebilirsiniz kendiniziz zevkli oyun
kandes22 yazmış: Bende var fakat nasıl oynandığını çözemedim anlatır mısın? Devamı için tıklayın... evet oyunda kombolar var şimdi vuruşlar şöyle oluyor 2 kere D basıp sağ tık yaparsanız en güçlü vuruşunu yapıyor sadece sağ tık yaparsanız vuruyor S basılı tutup sağ tık yaparsanız vuruyor oynayarak geliştirebilirsiniz kendiniziz zevkli oyun
SS_EmircaN 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 112 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Emircan Kasımoğlu 6 Nisan 2020 #42 Mafia 1 bak oluyorsa 2 yide oyna