Eski üniversite dersleri yeni üniversiteyi etkiler mi

albono

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar merhaba bir üniye kayıt olmuştum ama pek bana göre değil gibi geldi yeniden hazırlanıyorum bu 2.yıl geçen yıl kırıktı olmadı bu yıl düşünüyorum sorum şimdi gitmediğim için ff dersler bunun kayıt olursam yeni üniye bir zararı olur mu herhangi bir şekilde birde kayıtlıyken tercih yapabilir miyim tercih yaparsam sonrasında gelme durumuna göre sildireceğim o yüzden soruyorum gelmezse boşu boşuna sildirmeyeyim diye

Ff kalmış oluyorsun diye hatırlıyorum. Ortak dersler olursa yeni bölümle geçtiğin derslerden muaf olursun. Kaldığın setleri mecbur yine alacaksın

Ff kalmış oluyorsun diye hatırlıyorum. Ortak dersler olursa yeni bölümle geçtiğin derslerden muaf olursun. Kaldığın setleri mecbur yine alacaksın
Öncelikle yanıtınız işin teşekkür ederim hocam muaf olmak gibi bir derdim yok herhangi bir şekilde olumsuz etkilemesin yeterli onu soruyorum yani normal 1.sınıf gibi başlıyorum değil mi herhangi bir etkisi olmuyor olumsuz bir şekilde

Hayır. Ama kayıtlıyken tercih yapabiliyor musun tam bilmiyorum. Madem orada okumayacaksın, kaydını sildir.

Hayır. Ama kayıtlıyken tercih yapabiliyor musun tam bilmiyorum. Madem orada okumayacaksın, kaydını sildir.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim hocam birkaç yerden baktım ama galiba tercihi yapabiliyormuşsun tercih yaptıktan sonra sonuçlardan sonra sildirirsiniz diyorlardı hayır derken olumsuz bir etkisi yok anlamında mı

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim hocam birkaç yerden baktım ama galiba tercihi yapabiliyormuşsun tercih yaptıktan sonra sonuçlardan sonra sildirirsiniz diyorlardı hayır derken olumsuz bir etkisi yok anlamında mı

Evet olumsuz etkilemez. Ben de ilk üniversiteyi 1 sene okuduktan sonra bırakıp tekrar hazırlanmıştım. Ama ben direkt kaydımı sildirmiştim dönem sonunda.

Geri