Neler Yeni

Eskiden bir fps oyunu vardı

Vellium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Nayir
Ben küçükken abilerim ve amcamın oğluyla bir fps oyunu oynuyolardı ama adını bilmiyorum abime sordum o da hatırlayamadı. Oyunun grafikleri baya eskiydi 2000 ler filan ve değişik karakterler vardı uzaylı veya robot gibi, değişik silahlar vardı patlamalı uçurmalı filan karanlık bir teması vardı. O oyunu bulup bi oynamak istiyorum zevkli bir oyuna benziyordu Böyle bir oyun hatırlayan varsa yazabilir mi

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Ben küçükken abilerim ve amcamın oğluyla bir fps oyunu oynuyolardı ama adını bilmiyorum abime sordum o da hatırlayamadı. Oyunun grafikleri baya eskiydi 2000 ler filan ve değişik karakterler vardı uzaylı veya robot gibi, değişik silahlar vardı patlamalı uçurmalı filan karanlık bir teması vardı. O oyunu bulup bi oynamak istiyorum zevkli bir oyuna benziyordu Böyle bir oyun hatırlayan varsa yazabilir mi
half life mi

1905

80+ Silver
doom olabilir mi

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
cross fire çok eskilerden olabilirmi

Vellium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Nayir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağatay Baybars
Karanlık bir temaya sahip değil fakat Destroy All Humans oyununun PS2 versiyonuna bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom