Neler Yeni

Eskisi gibi futbol oynayamıyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kişiden kişiye değişen bir mesele olduğu için net bir şey söyleyemezsin.
Hayır söylüyebilirim,öncedende geçmişi olduğu için akciğer kapatisesi yaklaşık 2 ay,becerileride 3ay civarında düzelir.8 Ay basketbolu bırakmıştım tekrar başladığımda benim toparlanmam 1 ay sürdü onlarca maça çıktım yakın zamanda bıraktım.Maç geçmişim bursaspor ve tofaşla oldukça var.

NespaY

80+ Silver
Hayır söylüyebilirim,öncedende geçmişi olduğu için akciğer kapatisesi yaklaşık 2 ay,becerileride 3ay civarında düzelir.8 Ay basketbolu bırakmıştım tekrar başladığımda benim toparlanmam 1 ay sürdü onlarca maça çıktım yakın zamanda bıraktım.Maç geçmişim bursaspor ve tofaşla oldukça var.
Tamam kişiden kişiye değişen bir şey bak kendinden örnek veriyorsun gene kesin bir şey söyleyemezsin sen 3 ay da düzeldin diye başkası da 3 ay da toparlar diye bir şey yok ki.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
pandemide koşmayı kesince olur böyle nefes kontrolü şarttır futbolda. ek olarak spor maçları izleyip ordaki çalım ve pasları iyice bilmen ve antrenmanını yapman gerekir

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Tamam kişiden kişiye değişen bir şey bak kendinden örnek veriyorsun gene kesin bir şey söyleyemezsin sen 3 ay da düzeldin diye başkası da 3 ay da toparlar diye bir şey yok ki.
Normal bir insana göre konuştum,ben çok spor yaptığımdan 1 aya eski haline gelmesi normaldi.Şuanda bisiklette downhill/enduro kategorisinde yarışlara hazırlanıyorum.

Dušan Tadić

80+ Silver
Benim kondisyonla pek bir sıkıntım yok gibi. Maçlarda en çok ve en hızlı koşan benim.

Shadow fight 2 deki Gölgenin introsundkai gibi anlatıcam
Bir zamanlar ben çok iyi bir kaleciydim, öyleki gol atmaları aşırı zordu. pandemi girince kaleciliği yapamadım, bundna dolayı artık oynayamıyordum. sonra.bedne dersinde ve tenefüslerde kendimi geliştirmem için şut çekmesini söyledim. çalıştım çabaladım ve sonuç iyiydi artık eski formumdaydım.
yani çalışmak.lazım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
bende öyleyim ya u-13 de oynadım en son pandemide bıraktım baya hantlaştım nefes nefese kalıyorum oynarken hep pas ve şutlarımda gerileme olmadı ama niye bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom