Neler Yeni

ETH Cüzdanları Arasındaki Fark Nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan
Merhabalar, biraz araştırdığım kadarıyla ETH cüzdanı açmak için Binance gibi sitelerden daha güvenli olduğu söylenilen Myetherwallet gibi yöntemlere rastladım. Sormak istediğim şey ise Myetherwallet gibi cüzdanları kullandığımızda mining yaparken kazdığımız ETH direkt olarak bu cüzdanamı aktarılıyor ? eğer oraya aktarılıyorsa bu ETH yi nasıl daha sonra paraya çevireceğim ?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Merhabalar, biraz araştırdığım kadarıyla ETH cüzdanı açmak için Binance gibi sitelerden daha güvenli olduğu söylenilen Myetherwallet gibi yöntemlere rastladım. Sormak istediğim şey ise Myetherwallet gibi cüzdanları kullandığımızda mining yaparken kazdığımız ETH direkt olarak bu cüzdanamı aktarılıyor ? eğer oraya aktarılıyorsa bu ETH yi nasıl daha sonra paraya çevireceğim ?
Cüzdan olarak nereyi seçersen oraya aktarılır. Ama binance en güvenilir olandır. Kim Myetherwallet daha güvenilir demiş?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım Myetherwallet cüzdanının daha güvenli olmasının sebebinin ''private key'' kodunun üçüncü taraflar tarafından değilde direkt kişinin kendisi tarafından saklanılmasına bağlıyorlar. Paralarını uzun süre hesapta tutacak kişiler için Binance gibi siteleri önermiyorlar yani saldırı olma olasılığı falan olduğu için, peki şunu sormak isterim Binance sitesinde kazandığımız meblağayı banka hesabına aktarabilmek için alt limit var mı ?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Anladım Myetherwallet cüzdanının daha güvenli olmasının sebebinin ''private key'' kodunun üçüncü taraflar tarafından değilde direkt kişinin kendisi tarafından saklanılmasına bağlıyorlar. Paralarını uzun süre hesapta tutacak kişiler için Binance gibi siteleri önermiyorlar yani saldırı olma olasılığı falan olduğu için, peki şunu sormak isterim Binance sitesinde kazandığımız meblağayı banka hesabına aktarabilmek için alt limit var mı ?
Hayır yok diye biliyorum.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yüklü miktarda ve yıllar boyunca dokunmayacağınız coininiz yok ise borsa hesapları yeterli olur diye umuyorum. Tabii borsa hesaplarınızın güvenliğini arttırmanız şartıyla. Başlıca hesap güvenliği için 2 adamlı doğrulamayı aktif etmeniz ve kimliğinizi onaylamanız gerekir.
Ayrıca Binance kullanmayı düşünüyorsanız, Binance SAFU'yu araştırın.

Top Bottom