Neler Yeni

eth kazmak ekran kartının ömrünü kısaltır mı?

normal oyun oynarsan ne kadar ömrünü götürüyorsa o kadar götürür . yani sabah akşam oyun oynarsan olacakların aynısı oluyor gibi düşünebilirsin.
ama oyun oynarken aşırı bir oc yapmıyorsun ben ise oc ye baya abandım mining ile uğraşan yine başka bir kişi 1 yılda katı mefta edersin dedi

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Ölmüş ekran kartının performansı düşer ve arıza yapar lütfen yanlış yorumlar yapmayın
Kart ölmez beyfendi eğer vramde ya da farkli birimlerde sıkıntı cikarsa zaten görüntü vermez üstelik mining icin kullanilan kartlarin mhzi dusurulur

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Verebilir,vermeyedebilir bu değişkenlik gösterir youtube da bir video da mining yapılmamış ve yapılmış kart karşılaştırılması vardı aralarında %10 fark gözüküyordu. Isı değerleri de farklıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela.
bu video saçmalık güç tüketimiden tut sıcaklık değerlerine frekans bile daha kötü olmuş ya o karta downclock yaptılar ya da çölde 70 derecede çalıştırdılar yoksa böyle olma imkanı yok.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
ama oyun oynarken aşırı bir oc yapmıyorsun ben ise oc ye baya abandım mining ile uğraşan yine başka bir kişi 1 yılda katı mefta edersin dedi
nasıl abandın neye abandın mesela uv yaptın mı ? normalde daha az yorulması lazım kartın.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
VRAM'leri full kullanan bir oyunla aynı derecede zarar verir diye düşünüyorum. Yanlış da olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
nasıl abandın neye abandın mesela uv yaptın mı ? normalde daha az yorulması lazım kartın.
uyguladığım ayarlar bunlar sadece: core 125 memory 1900 power limit 170

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Düzgün bir şekilde kartı soğutursan hiç bir şey olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
aralıksız full güçte çalıştırıcağınınz için hem kart hemde fanlar yıpranacaktır tabi uzun süre yaparsanız 6-12 ay gibi kısa süre için çok bir fark olmaz

Ömrü bitmiş kart arıza vermeye başlar oyun oynatmaz adam akıllı ve en sonunda rahmetli olur
sürekli olarak çalışan bir kart tabikide zarar görür ama gücü değişmez belki vramleri falan yanar sürekli miningten ve öyle bozulur
Verebilir,vermeyedebilir bu değişkenlik gösterir youtube da bir video da mining yapılmamış ve yapılmış kart karşılaştırılması vardı aralarında %10 fark gözüküyordu. Isı değerleri de farklıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela.
core 125 memory 1900 power limit 170 bu ayarlarda kullanmak 1080 gaming x i ne kadar sürede mefta eder hocam

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Kartının ne kadar ısındığı ve kadar süre çalıştığına göre değişir. Aralıksız zorlanarak çalışan kartın ömrü kısalır diye düşünüyorum. Ama uzun süreli olmayan ve fazla ısınmayan kartlarda çok bir şey kaybetmez.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
core 125 memory 1900 power limit 170 bu ayarlarda kullanmak 1080 gaming x i ne kadar sürede mefta eder hocam
Fazla sürmez kartınıza yazık etmeyin derim elinizde ki kart 1080p de hala en iyi kartlardan birtanesi nvidia o kartı yanlışlıkla çok güçlü yaptı ben de 1080ti modeli vardı canavar gibiydi yeriniz de olsam oyunlarda keyfini çıkarırım :)

Fazla sürmez kartınıza yazık etmeyin derim elinizde ki kart 1080p de hala en iyi kartlardan birtanesi nvidia o kartı yanlışlıkla çok güçlü yaptı ben de 1080ti modeli vardı canavar gibiydi yeriniz de olsam oyunlarda keyfini çıkarırım :)
valla hocam paraya ihtiyaç var bende diyorum bari bu da bir yandan bana pasif gelir olsun diye normalde çok zorlamadan oc yapınca 26mh/s lerde verebiliyor bu şekilde 37mh/s lerde veriyor siz böyle deyince bir anda ürkmedim değil yani :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,472
Üyeler
161,862
Son üye
efe görkem
Top Bottom