koru
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- DönmezCan
- koru.can
- Steam
- Koru3507
- donmezcan
Merhaba bir kaç aydır eth mining e girmek için denemeler yapıyorum kendimce bir sistem oturtmak için hesap kitap yapmaya çalışıyorum ancak bir türlü ekran kartlarının gerçek verimini alamıyorum. Gerçek verimden kastım rx590 8gb için sitelerde ortalama 28 Mh/s yine r9 390x için ortalama 34 Mh/s (değerler +- 2 Mh yanlış yazmış olabilirim) ancak benim aldığım değerler rx590 için en fazla 10Mh/s idi şimdi r9 390x te deniyorum şuandada 14 Mh/s yi geçemiyorum artık kart yanacak
Nerede yanlış yapıyor olabilirim blockchaine i tam olarak nasıl kurmam gerekiyor şuanda kurulu ama çalışıyormu bilemiyorum.
Not: x570 Anakart 3900x işlemci ve 1000w psu lu bilgisayarında deniyorum bunların bir fark yaratacağını düşünmüyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
@Abdullah Hacıgül başkan galiba senin el atman gerekecek benim sorunumu çözebilmem için
Nerede yanlış yapıyor olabilirim blockchaine i tam olarak nasıl kurmam gerekiyor şuanda kurulu ama çalışıyormu bilemiyorum.
Not: x570 Anakart 3900x işlemci ve 1000w psu lu bilgisayarında deniyorum bunların bir fark yaratacağını düşünmüyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül başkan galiba senin el atman gerekecek benim sorunumu çözebilmem için
Ekler
Son düzenleme: