- Konu Sahibi Konu Sahibi
One nerden bakıcamReject share sayısı çok fazla olursa memory düşür biraz. Onun dışında sorun olmaz.
One nerden bakıcamReject share sayısı çok fazla olursa memory düşür biraz. Onun dışında sorun olmaz.
Kazım yaptığın programdan. Orada yazması gerek 1/0/0 (rakamlar sallama) şeklinde. Rakamların İlki accept ikincisi reject share.One nerden bakıcam
386/386 yazıyor shares:386/386 nası çok mu?Kazım yaptığın programdan. Orada yazması gerek 1/0/0 (rakamlar sallama) şeklinde. Rakamların İlki accept ikincisi reject share.
O herhalde 386 nın hepsini sorunsuz göndermiş demek. Sende biraz farklı herhalde.386/386 yazıyor shares:386/386 nası çok mu?
O herhalde 386 nın hepsini sorunsuz göndermiş demek. Sende biraz farklı herhalde.
OC sonrası izle 400/390 falan olmasın
Şuan sorun yok gibi. 1 reject bile yok şuan bende genelde bu kadar share yapınca 4-5 reject buluyor
R:0% olan dimi tamam yarın tekrar bir kontrol ederim sağol valla her şey içinŞuan sorun yok gibi. 1 reject bile yok şuan bende genelde bu kadar share yapınca 4-5 reject buluyor
Yarın tekrar bakarsın çok fazla reject olursa +1200e indirirsin bellek hızını ama gerek olmayacak gibi mevcut değerlere bakılırsa.
Nasıl çöküyor ya valla benim 2060 fabrika çıkışlı oc olmasına rağmen +1100 rahat kaldırıyor (+1200 yapınca bazen share'larda nadir de olsa sıkıntı oluyo ondan gerek yok ama çökmüyor)Benim kart hariç hepsi +1000 kaldırıyor maşallah bi benim kart çöküyor +800 üstü verince yav
Dostum sabah kontrol edeyim dedim shares inananamadım ama 686/686 olmuş baya artmış ama R/0% aynı hala sıfır.Şuan sorun yok gibi. 1 reject bile yok şuan bende genelde bu kadar share yapınca 4-5 reject buluyor
Yarın tekrar bakarsın çok fazla reject olursa +1200e indirirsin bellek hızını ama gerek olmayacak gibi mevcut değerlere bakılırsa.
Edit: Aynen R:%0 olan yüzdelik reject oranı. Üstte dediğim gibi 1 reject bile olmamış şuana kadar
Şuan sorun yok gibi. 1 reject bile yok şuan bende genelde bu kadar share yapınca 4-5 reject buluyor
Edit: Aynen R:%0 olan yüzdelik reject oranı. Üstte dediğim gibi 1 reject bile olmamış şuana kadar.
Oc ayarlarinda sorun yok o zaman. Bende 4160/4160 olmuştu sabahDostum sabah kontrol edeyim dedim shares inananamadım ama 686/686 olmuş baya artmış ama R/0% aynı hala sıfır.
Bu sürekli articak mı yani sabitlenmiyor mu mhs gibiOc ayarlarinda sorun yok o zaman. Bende 4160/4160 olmuştu sabah
Kanka bir şey sorucam ben günde normalde 0.00200 kazıyorum ancak bu 2 gündür mhs sabit hatta 41 den 49a çıkmasına rağmen 0.00140 eth kazdım neden kazdıgım eth düşüyor? @55superx sende bilirsinShare tamamladığın işlemler oluyor. Tamamladığın share için eth kazanıyorsun