Neler Yeni

ETHEREUM KAZARKEN HATA ALIYORUM

EmreCov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Armutcu
Bugün ethereum kazmaya başladım daha doğrusu başlayamadım çünkü hata alıyorum github dan son sürüm uygulamayı yükledim ethereum kazmak istedim ve Eylem Engellendi hatası aldım sonra windows defender ı devre dışı bıraktım ve kazmaya başladı bir süre kazdı ondan sonra press any key to continue dedi bende rastgele bi tuşa tıkladım ve kapandı tekrar açtığımda ise

*'lolMiner.exe' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file* hatası almaya başladım

Ekler

• 2021.01.28-21.43.png
    2021.01.28-21.43.png
    85.2 KB · Hit: 167

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
AV (antivirüs) kullanıyor musun ?

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Windows'ta kazım yapmak genel olarak stabil kazım yapmanı engelliyor çalışsa bile havuzdan düşmeler vesaire daha fazla oluyor önerim HiveOs kullanmanız.Evinizdeki bir USB'ye yazıp her USB boot ettiğinizde kullanabilirsiniz böyle sorunlarla da uğraşmazsınız.Ayrıca HiveOs'un o.c ve bios ayarı yapma menüleri de çok kullanışlı.

EmreCov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Armutcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum o zaman kusura bakma.
Aldığın hatayı biraz internette araştırırsan çok rahat bulursun bence.
Araştırdım her cevapta Windows Defender ı kapatın yazıyo ama zaten kapalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows'ta kazım yapmak genel olarak stabil kazım yapmanı engelliyor çalışsa bile havuzdan düşmeler vesaire daha fazla oluyor önerim HiveOs kullanmanız.Evinizdeki bir USB'ye yazıp her USB boot ettiğinizde kullanabilirsiniz böyle sorunlarla da uğraşmazsınız.Ayrıca HiveOs'un o.c ve bios ayarı yapma menüleri de çok kullanışlı.
Teşekkür ederim deneyeceğim

aliymn9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Bugün ethereum kazmaya başladım daha doğrusu başlayamadım çünkü hata alıyorum github dan son sürüm uygulamayı yükledim ethereum kazmak istedim ve Eylem Engellendi hatası aldım sonra windows defender ı devre dışı bıraktım ve kazmaya başladı bir süre kazdı ondan sonra press any key to continue dedi bende rastgele bi tuşa tıkladım ve kapandı tekrar açtığımda ise

*'lolMiner.exe' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file* hatası almaya başladım
Merhaba konunun çözümünü bulabildiniz mi?

Top Bottom