Dostum bu videoyu nasıl bu kadar yanlış anladın çözemedim. Kripto madenciliği haziran 2022 de bitmiyor. Bu kötü bir haber değil aksine iyi bir haber. Normalde 2021 in son çeyreğinde bir zorluk bombası gelecekti fakat bunun 2022 hazirana ertelediler. Büyük ihtimalle de bir daha ertelenecek gibi duruyor. Bitmelik bir durum yok. Videoyu tam izlemediysen, tamamen izlemeni öneririm.Arkadaşlar bir tane adam diyo ki Eth madenciliği 2022 Haziranda bitecek diyor dogrumudur.
forum.donanimarsivi.com
abdullah abi dediği gibi kimsenin bilemiyeceği bir konuArkadaşlar bir tane adam diyo ki Eth madenciliği 2022 Haziranda bitecek diyor dogrumudur.
Teşekkürler icim rahatladı.Dostum bu videoyu nasıl bu kadar yanlış anladın çözemedim. Kripto madenciliği haziran 2022 de bitmiyor. Bu kötü bir haber değil aksine iyi bir haber. Normalde 2021 in son çeyreğinde bir zorluk bombası gelecekti fakat bunun 2022 hazirana ertelediler. Büyük ihtimalle de bir daha ertelenecek gibi duruyor. Bitmelik bir durum yok. Videoyu tam izlemediysen, tamamen izlemeni öneririm.
Ethereum Madenciliği bir süre daha bitmiyor!
Arkadaşlar selam. Normalde bu zorluk bombasının 2021 in son çeyreğinde gelmesi planlanıyordu. Fakat bu zorluk bombası hazirana ertelendi. Büyük ihtimalle de bir daha ertelenecek. Yakın bir zamanda ETH 2.0'ın geleceğini düşünmüyorum. Yani uzun lafın kısası ethereum kazanlar olarak hazirana kadar...forum.donanimarsivi.com