Recep_Bey
80+ Bronze
Dahası
Bildiğiniz gibi 2 haftadır sert düşeceğini söylüyordum.
Bir düzeltme yaptığını düşünüyorum hatta düşüş bitmiş bile olabilir.
Ama eğer 1550 altında günlük kapanışlar gelirse 1200 dolar civarlarına geri çekilme yapabilir.
Peki neden mi 1550 çünkü gördüğünüz gibi altta geçen yeşil çizgimiz super trend ve şuanda al sinyali veriyor.
Altında kapanış yaparsa sat sinyali verecek ve sert düşüşler göreceğiz.
Peki neden 1200 lere düşüş öngörüyorum ?
Bakın altta gördüğünüz gibi eth bir yükseliş kanalı oluşturmuştu ve o kanalı kırdı.
İki kanal arasındaki genişlik bize tahmini olarak ne kadar düşeceğini gösterebilir.
Gördüğünüz gibi sarı çizgi ile iki kanal arasındaki genişliği ölçtüm.
Ve bu çizgiyi düşüşün başladığı yere getirip çizgi sonunun kaçta biteceğine bakalım.
Bakın sarı çizginin sonu 1200 dolarda bitiyor.
Buda bize super trend kırılırsa 1200 dolara kadar geri çekilme ihtimali olduğunu gösteriyor.
Bir düzeltme yaptığını düşünüyorum hatta düşüş bitmiş bile olabilir.
Ama eğer 1550 altında günlük kapanışlar gelirse 1200 dolar civarlarına geri çekilme yapabilir.
Peki neden mi 1550 çünkü gördüğünüz gibi altta geçen yeşil çizgimiz super trend ve şuanda al sinyali veriyor.
Altında kapanış yaparsa sat sinyali verecek ve sert düşüşler göreceğiz.
Peki neden 1200 lere düşüş öngörüyorum ?
Bakın altta gördüğünüz gibi eth bir yükseliş kanalı oluşturmuştu ve o kanalı kırdı.
İki kanal arasındaki genişlik bize tahmini olarak ne kadar düşeceğini gösterebilir.
Gördüğünüz gibi sarı çizgi ile iki kanal arasındaki genişliği ölçtüm.
Ve bu çizgiyi düşüşün başladığı yere getirip çizgi sonunun kaçta biteceğine bakalım.
Buda bize super trend kırılırsa 1200 dolara kadar geri çekilme ihtimali olduğunu gösteriyor.