İkisinin kazım güçleri farklı. Ethermine da 60 dakikada 50 share oluyor. Binance da 60 dakikada 250 share oluyor ama hemen hemen aynı değere denk geliyor sanırım. 24 saat e göre yatırma mantığının detaylı açıklaması var mı acaba.Bana göre günlük ödediği için binance. Ama 24 saati ortalama kazma gücü olarak alıyor. Durdurmadan kazmak lazım. Ama büyük ihtimalle geç ödendiği için ethermineda biraz fazla kazım olabilir
Share olayını konu açarak sormuştum kimse dönmedi. Bilgin varsa ne oluyor share tam olarak. Ödül ama getirisi ne. 1000 share 1 dolar gibi mantığı mi var nedirİkisinin kazım güçleri farklı. Ethermine da 60 dakikada 50 share oluyor. Binance da 60 dakikada 250 share oluyor ama hemen hemen aynı değere denk geliyor sanırım. 24 saat e göre yatırma mantığının detaylı açıklaması var mı acaba.
Günlük ödemeye alınma. Ethminner en mantıklısı.Sizce ethermine mı iyi yoksa binance pool mu? Neden?
Share bulduğun eth oluyor diye biliyorum. Eth share found yazıyor. Her bulduğun share in farklı bir değeri oluyor sanırsam.Share olayını konu açarak sormuştum kimse dönmedi. Bilgin varsa ne oluyor share tam olarak. Ödül ama getirisi ne. 1000 share 1 dolar gibi mantığı mi var nedir
Teşekkürler. Binance havuzunda 12 saat de 23 tl kazdım ama ethermine devam edicem sanırım.G
Günlük ödemeye alınma. Ethminner en mantıklısı.
Beni günde 5bin share buluyorum mesela ne getirecek bu bana bilmiyorumShare bulduğun eth oluyor diye biliyorum. Eth share found yazıyor. Her bulduğun share in farklı bir değeri oluyor sanırsam.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler. Binance havuzunda 12 saat de 23 TL kazdım ama ethermine devam edicem sanırım.
40 saat için çok fazla ama bulduğun share ler değersiz olduğu için ethermine ile aynı orana denk geliyor. Her bir share in farklı bir değeri var. Diff yazan ise havuzun zorluğu sanırım. Binance da 1000 iken ethermine da 4000.Gün bitmesine 15dk var şu an 4.865 nedir yani
2 güne yakın bir sürede yapmış sın bunu 1 gün değilGün bitmesine 15dk var şu an 4.865 nedir yani
Evet onu gördüm de işte getirisi ne bunların maksimum 6k zorlukta bulmuşum geçen gün 3 t idi uc ünlem vardı40 dakika için çok fazla ama bulduğun share ler değersiz olduğu için ethermine ile aynı orana denk geliyor. Her bir share in farklı bir değeri var.