Neler Yeni

ETHERİUM kazma bilgi almak istiyorum bire bir yardımcı olacak biri varmı

Atakara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ata kara
50 bin 70 bin TL arasında yatırım yapmayı planlıyorum ve etherium öneriliyor bu alanda yeniyim bilgi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz mining sistem için ne lazım ne gerekir ne yapmalıyım detaylı bilgi alabilirmiyim elektrik ile ilgili bir avantajımda var elimdeki cihazla 60bin khw elektrik üretebiliyorum destek olurmusunuz

Atyxah

80+ Silver
bende merak ettim konuyu internette birsürü video var onlardan bakabilirsin her ayrıntısı detaylı anlatılıyor

Concorde

80+
50 bin 70 bin TL arasında yatırım yapmayı planlıyorum ve etherium öneriliyor bu alanda yeniyim bilgi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz mining sistem için ne lazım ne gerekir ne yapmalıyım detaylı bilgi alabilirmiyim elektrik ile ilgili bir avantajımda var elimdeki cihazla 60bin khw elektrik üretebiliyorum destek olurmusunuz
Reisin videosuna bakabilirsin

Atakara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ata kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende merak ettim konuyu internette birsürü video var onlardan bakabilirsin her ayrıntısı detaylı anlatılıyor
Baktım kapsamlı ama yatırım yapıcam bu işe ve her adımımda yardım almam gerekiyor sürekli iletişim halinde olabilcegim biri olsa iyi olurdu

Atyxah

80+ Silver
Baktım kapsamlı ama yatırım yapıcam bu işe ve her adımımda yardım almam gerekiyor sürekli iletişim halinde olabilcegim biri olsa iyi olurdu
Kafana takılan yer neresi onu anlamadım al 3-4 tane rtx3000 serisi felan çatır çatır kaz eğer yurtdışından tanıdığın varsa ona aldır vergidende kurtulursun çatır çatır kaz bu arada elektrik kaynağın nedir merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunada bşr bak bence güzel bir anlatan arkadaş vardı az aşşağı in

Son düzenleme:

Atakara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ata kara

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
YTD YTD

Aga şu saat den sonra yatırım yapılır mı bilmem ama Yapman gereken şunlar Eth bu halde kalmaya devam ederse.
1-Ort mh değerlerini karşılaştırmak.
2-En ucuz sıfır bulmak imkansızda 2.elde faturalı ürün bulmak
3-Misal 70k paranı en kısa hangi ring amorti eder 4 tane 3070 almaktansa 580 570 ler 8gb lıklardan toplu almak belki daha faydalı bunları göz önüne almalısın.

YTD YTD

Atakara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ata kara
YTD YTD

Aga şu saat den sonra yatırım yapılır mı bilmem ama Yapman gereken şunlar Eth bu halde kalmaya devam ederse.
1-Ort mh değerlerini karşılaştırmak.
2-En ucuz sıfır bulmak imkansızda 2.elde faturalı ürün bulmak
3-Misal 70k paranı en kısa hangi ring amorti eder 4 tane 3070 almaktansa 580 570 ler 8gb lıklardan toplu almak belki daha faydalı bunları göz önüne almalısın.

YTD YTD
Kanka benim tek derdim şuan elektrik giderim yok yani hepsi kar olucak sadece kurdugum sistem onemli ama diyorum ya bilgim hiç yok yapabilirmiyim acaba

Atyxah

80+ Silver
Kanka benim tek derdim şuan elektrik giderim yok yani hepsi kar olucak sadece kurdugum sistem onemli ama diyorum ya bilgim hiç yok yapabilirmiyim acaba
Elektrik günlük 100-150 felan olur max yani elektriği o kadar takmana gerek yok 700-800 bile alabilirsin günlük tabi baya büyük olması lazım 70k yetmeyebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,210
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom