Ethermine Yanlış MH Gösteriyor

Reaksiyon skoru
102
Arkadaşlar RTX 3060 ile mininge başladım. Phoenix ile çalışıyorum MSI Afterburner' ı açıp gerekli ayarlamaları yaptım görünürde 50MH kadar alıyorum fakat ethermine istatistiklerine baktığımda 26MH değerlerinde kazdığımı görüyorum. Bu normal bir şey mi? Bir yerlerde hata mı yapıyorum?

Arkadaşlar RTX 3060 ile mininge başladım. Phoenix ile çalışıyorum MSI Afterburner' ı açıp gerekli ayarlamaları yaptım görünürde 50MH kadar alıyorum fakat ethermine istatistiklerine baktığımda 26MH değerlerinde kazdığımı görüyorum. Bu normal bir şey mi? Bir yerlerde hata mı yapıyorum?
Ethermine hemen anlık veriyi yansıtmaz 6 saat sonra bakmanı öneririm.

Önemli olan senin programda kastığın lolminer veya nerede kazıyorsan orada gördüğün. Rica ederim kolaylıklar.
tam olarak öyle değil madenci 100 mh gösterse bile kazandığın ödül poola ne kadar sürede gönderilirse poolda mh düşük olur veya yüksek olur
A8C399C7-8E16-40BB-9622-182DB06D0F95.jpeg

mesela 30.36 kazıyorsa toplam havuzda yazan 29.56 28 veya 40 bile olabilir senin kazandığın ödül ne kadar uzun sürede giderse o kadar düşük olur bu serverle alakalı

tam olarak öyle değil madenci 100 mh gösterse bile kazandığın ödül poola ne kadar sürede gönderilirse poolda mh düşük olur veya yüksek olur Alıntıyı görüntüle
mesela 30.36 kazıyorsa toplam havuzda yazan 29.56 28 veya 40 bile olabilir senin kazandığın ödül ne kadar uzun sürede giderse o kadar düşük olur bu serverle alakalı
eth.png

iyice düştü gibi sanki içime kurt düştü şimdi

kazım yaptığın cmdnin ssini alıp atar mısın
Sanırım sorunu çözdüm monitörü çıkardığım için o değeri alıyormuşum. Monitör taktım MH yükseldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar sorun kesinlikle monitörden kaynaklanıyormuş, bu problemi yaşayan arkadaşlar olursa 3060la monitörsüz kazım 27MH veriyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,824
Üyeler
188,482
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri