Ethermine'daki Ethereum'lar Binance hesabıma geçmiyor

iEternalX

80+
Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar merhaba, birkaç ay önce Ethereum kazmayı bırakmıştım bilgisayarla çok ilgilenememeye başlamıştım. Bırakmadan önce Ethermine'daki Ethereum'larım Binance hesabıma geçmemeye başlamıştı, çok da önemsememiştim. Bugün aklıma geldi baktım ama hala geçmemiş. Geçmemesinin sebebi ne, veya nasıl geçirebilirim?
1656423456645.png

Arkadaşlar merhaba, birkaç ay önce Ethereum kazmayı bırakmıştım bilgisayarla çok ilgilenememeye başlamıştım. Bırakmadan önce Ethermine'daki Ethereum'larım Binance hesabıma geçmemeye başlamıştı, çok da önemsememiştim. Bugün aklıma geldi baktım ama hala geçmemiş. Geçmemesinin sebebi ne, veya nasıl geçirebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Belli bir transfer ücreti belirleyip ödeme emri vermen gerekiyor.

Yalnız bu emri verirken rig çalışıyor olmalı. En azından evindeki bilgisayar eth kazabiliyorsa onu 1-2 saat çalıştır.

Alıntıyı görüntüle
madenci aktif değil ve galiba ethermine ayarlarını yapmadıgından gecmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,158
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri