Neler Yeni

Yardım Ethernet Girişli Router Önerisi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
şimdi benim modemin baska odada o odaya geçme imkanım yok kaloda çekmek istemiyorum piyasada birsürü router var (wifi tekrarlayıcı) bu tekrarlayıcıların bir ethernet giriş portu bulunanlar var. böylelerinden bildiğiniz varsa önerirmisniz
(kablosuz olarak oyunlada ani ms ve bağlantı kopma sorunu yasadığım için böyle bi yönteme basvurdum ben yukarıda dediğim gibi routere kablolu bağlanırsam sorun düzelirmi?)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden

TALHA MURAT

80+ Silver
kardeşim bütçe ne ?
şimdi benim modemin baska odada o odaya geçme imkanım yok kaloda çekmek istemiyorum piyasada birsürü router var (wifi tekrarlayıcı) bu tekrarlayıcıların bir ethernet giriş portu bulunanlar var. böylelerinden bildiğiniz varsa önerirmisniz
(kablosuz olarak oyunlada ani ms ve bağlantı kopma sorunu yasadığım için böyle bi yönteme basvurdum ben yukarıda dediğim gibi routere kablolu bağlanırsam sorun düzelirmi?)

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Ping sorunun var ise altyapın ile alakalı olabilir.
Kablosuz aktarımda ana cihazın verimli değil ise, iyi bir tekrarlayıcı da koysan bir şey ifade etmez.

Keenetic modellerini tavsiye ederim.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
İyi bir wifi anteni alman daha mantıklı bu fiyatta. Ayrıca oyun oynuyorsan wifi tekrarlayıcı baştan önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet hızın 100 mbit mi?
evet nasıl bişe öneriyorsunuz bir ürün link atabilirmisiniz

Top Bottom