Neler Yeni

Ethernet Kablosu Önerisi

Xenoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Ata

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Arkadaşlar son 1-2 gündür internette upload latency dışında hiçbir sıkıntı yok, 200 civarlarında dolaşıyor ve bunu baya belli ediyor her şey gecikmeli oluyor benim ethernet kablosu takılı olduğu halde arada temassızlık yapıyor bunun için bir tane kablo buldum alınır mı, kullanan var mı diye sormak istedim.
Buna gerek yok bence daha uygun bir şey alabilirsin.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar son 1-2 gündür internette upload latency dışında hiçbir sıkıntı yok, 200 civarlarında dolaşıyor ve bunu baya belli ediyor her şey gecikmeli oluyor benim ethernet kablosu takılı olduğu halde arada temassızlık yapıyor bunun için bir tane kablo buldum alınır mı, kullanan var mı diye sormak istedim.
Dark markasının cat6 sını kullanıyorum, memnunum tavsiye edebilirim.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
50 TL için riske atamam
Senin bileceğin bir şey fakat cat kablolar hakkında araştırma yaparsan aralarında bireysel kullanım açısında bir fark olmadığını görüceksin.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Guzel marka guzel urun fakat cat 6 yeterli olucaktir

Xenoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin bileceğin bir şey fakat cat kablolar hakkında araştırma yaparsan aralarında bireysel kullanım açısında bir fark olmadığını görüceksin.
kanka ben nexans cat 6 rj 45 li kabloyu aldım 2 yıl oldu herhalde ve uçları bozuldu, kabloda temassızlık var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Topaloğlu

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Hocam CAT7'ye ne gerek var, 10Gbps'i nerede kullanacaksınız? CAT6 almanız yeterli. CAT6 kablolar 1Gbps desteklidir ve uzun süre işinizi görecektir. Zaten Türkiye'de, bir son kullanıcının edinebileceği maksimum hız 1Gbps. Boşuna para ödemeyin. Bunu alarak, vermeyeceğiniz 150 TL'yi başka şeylerde kullanırsınız.

Son düzenleme:

Xenoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Ata
Bunun yorumlarına baktım cat5e den farkı yok diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam CAT7'ye ne gerek var, 10Gbps'i nerede kullanacaksınız? CAT6 almanız yeterli. CAT6 kablolar 1Gbps desteklidir ve uzun süre işinizi görecektir. Zaten Türkiye'de, bir son kullanıcının edinebileceği maksimum hız 1Gbps. Boşuna para ödemeyin. Bunu alarak, vermeyeceğiniz 150 TL'yi başka şeylerde kullanırsınız.
Cat 7 ler zırhlı

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Zırh neyinize yarıyacak?

Bunun yorumlarına baktım cat5e den farkı yok diyorlar.

Cat 7 ler zırhlı
Boşuna önem veriyorsunuz. Kablonuzu kesmek gibi bir huyunuz yoktur herhalde?

Top Bottom